10.08. Bozsik programon a Petőfi SE futsalosai

0
819

Bozsik program
10.08. Vasárnap
9:00
Kovácstelep

 

Újabb rendezvényt tartottak az OTP Bank Bozsik-programban Pécsett Kovácstelepen.
A sorsolás szeszélye folytán PTE ÁOK Petőfi SE U11 csapata mérkőzés nélkül kezdte a négy fordulót. Így a labdarúgó palánták intenzív bemelegítést kaptak segédedzőjüktől Bánhegyi Zsolttól.

A mérkőzés nélküli 20 percben volt egyéni képzés, csapat játék, taktikai elemek gyakorlása. A kapura lövések sem maradtak el különböző távolságokról.
A Petőfi futsalosoknak vasárnap először fél tíz előtt néhány perccel szólalt meg az edzői síp és kezdődött a játék a kék mezesek számára a Sportolda B együttese ellen.
Ezt követően pihenők, majd mérkőzések következtek. Döntetlent játszottak a Pogány ellen a Bánhegyi tanítványok. Változatos összecsapás volt a PVSK B gárdája ellen.
A PEAC elleni mérkőzést a segédedző egy Újpest-Ferencváros rangadóhoz hasonlította. Tanítványai agresszíven, győzni akarással lendültek játékba. Nem ismertek elveszett labdát. Úgy látszott, hogy már hosszú ideje játszanak egy csapatba, nagyon mertek játszani a fiúk, hangsúlyozta a tréner.

A PTE ÁOK Petőfi SE U11 csapata: Emődy Péter, Schepp Péter, Kúti Levente Bánk, Horváth Pál Lőrinc, Künsztler Dániel, Lamperth Marcell, Rotter Zalán, Szerecz Boldizsár, Gyöngyösi Kevin Krisztián, Csóka Péter, Száraz Ármin, Kádár Zsolt, Kiss Levente,
segédedző: Bánhegyi Zsolt