12.09. Utánpótlás futsal teremtorna

0
1222

FUTSAL TEREMTORNA
2017.12.09.
Pécs, POTE Csarnok

Az OTP-BANK Bozsik programban résztvevő játékosok számára futsal tornát szervezett a PETŐFI SE. A rendezvényre öt csapatot hívtak meg, elindult a PETŐFI SE A és B együttese is. A SPORTOLDA nevet viselő gárda volt a legsikeresebb, minden mérkőzését megnyerte és az U11 korosztályba tartozók 30 gólt rúgtak és csak 1-et kaptak. A PETŐFI SE A is sikeresen vette az akadályokat.

A szombat reggel kezdődő torna első mérkőzését a PETŐFI SE játszotta a PEAC-cal. A tornát szervező csapat 1-0 arányban nyert Kúti Levente Bánk góljával. A rendezvény első és egyben győztes gólját szerző játékos elmondta, hogy az irányító és befejező csatár posztot szereti. Zsolt bácsival (Bánhegyi Zsolt szakvezető) edzéseken sokat készültek az első teremtornájukra. A 17-es számú mezben játszó fiataltól azt is megtudtuk, hogy idáig csak szabadtéren játszottak idegen csapatokkal mérkőzést. Nagyon örült és büszke volt, hogy a győztes gólt szerezte a találkozón teremben.

PETŐFI SE eredményei:

PETŐFI SE A-PEAC: 1-0
SPORTOLDA-PETŐFI S:E B 4-1
PETŐFI A-PVSK: 1-2
Komló-PETŐFI A: 1-1
Pogány -PETŐFI B: 2-0
SPORTOLDA-PETŐFI A: 2-0
PETŐFI B-PEAC: 1-3
PETŐFI A-PETŐFI B: 6-0
PETŐFI A- Pogány: 8-1
Komló-PETŐFI B: 4-0

A PETŐFI SE játékosai közül elismerő oklevelet vett át Bánhegyi Zsolt főszervezőtől: Emődi Péter A, Csóka Péter A és a B csapatából Kiss Levente. A tornán a SPORTOLDA szerepelt a legjobban. Edzőjük Bolboaca Sergiu kérdésünkre elmondta, hogy nagyon jó rendezvény volt. Hangsúlyozta érdemes volt elindulni a versenyen. A tanítványai nem elégedtek meg a sima győzelemmel, minél több gólt akartak elérni, ezért minden dicséret a játékosainak. Nem titkolta, hogy évek óta játszanak együtt a fiúk, ezért voltak sikeresebbek mint a többiek, akik közül többen csak 4-5 hónapja léptek együtt erre az útra. A PETŐFI SE csapatainak szakmai vezetője Bánhegyi Zsolt elmondta, hogy minden játékossal elégedett. Első torna volt, ahol a fiúk teremben szerezhettek tapasztalatokat. Látszott a fejlődés a fiúknál, mindenki játékával bizonyította, hogy győzni akar.