2019. 03.29 -03.31 MEDIKUS KUPA

0
548

 

Sipos Ádám, a POTE női kosárlabda csapat edzője:
Sajnos én is újonc vagyok, de hallottam,hogy eddig minden évben jól szerepeltünk. Úgy érzem felkészülten várjuk a tornát, bízom benne hogy sportszerű és színvonalas mérkőzéseket fogunk játszani. Hajra POTE, hajrá Pécs!

Poronyi Péter, a POTE férfi kosárlabda csapat edzője:
Jól sikerült a felkészülésünk, összeállt a csapatunk,teljes kerettel utazunk Debrecenbe. Az eddigi években 3. helyezést értünk el, most megpróbáljuk túlszárnyalni ezt a teljesítményt.

Lipcsik Zoltán, a POTE női és férfi kézilabda csapat edzője:
Becsülettel, lelkiismeretesen készültünk mindkét csapatunkkal a Medikus Kupára.arra törekszünk, hogy látványos, eredményes játékkal a legjobb helyezést érjük el.

Balla Róbert, a POTE férfi röplabda csapatának edzője:
Az elmúlt 4 évben nyertünk, mi vagyunk a címvédők.Nem tudom hogy az ellenfelek milyen erősek. A felkészülésünk sikeres volt, most is mindent meg fogunk tenni, hogy a legjobb tudásunkat nyújtsuk.

Demeter András, a POTE női röplabda csapat edzője:
Az utóbbi 3 Medikus kupán sikerült nyernünk.Nem  lettünk gyengébbek, bízom benne hogy most is jól fogunk szerepelni. Holnap reggel 8 órakor kezdünk a Szeged ellen, ha itt győzünk, nagyot léphetük a célunk felé.

Németh Bálint, a POTE férfi vizilabda csapatának edzője:
Mindenképpen nyerni megyünk Debrecenbe. Nagyon szeretnénk visszavágni a hazaiaknak a tavaly elszenvedett vereségért.Egész szezonban jól dolgoztunk, készültünk a Medikus Kupára, remélem ez a tűz és erő ami bennünk van, hozzásegít a sikerhez.

Rill Laura, a POTE  Pom-Pom csapatának edzője:
A felkészülést már elkezdtük szeptemberben. Az emeléseket és az akrobatikus elemeket gyakoroltuk elsődlegesen. Összeállt a csapatunk, bízunk magunkban. Sokat dolgoztunk a sikerért, azon leszünk hogy meg is valósítsuk.

Németh Attila, a POTE  férfi labdarúgó csapatának edzője:
A felkészülésünk nagyon jól sikerült, a fiúk komolyan vették a munkát.Hagyományosan jól szokott szerepelni a csapat a Medikus Kupákon, most is ez a célunk.Én most vagyok először a focicsapattal remélem jól sikerül a debütálásom.