3. Tavaszi U11-U13 Bozsik Torna 2019.04.28.

0
440

 

 

 

Vasárnap  U11-es csapatunk lépett pályára a Bozsik Torna 3. Tavaszi fordulójában. A rendezvénynek  a PMFC stadion adott otthont.Négy mérkőzést játszottak a fiúk ,ebből kettő győzelemmel, kettő vereséggel végződött.
A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Eredmények:
PMFC  –  Petőfi SE       1 : 0
Székelyhidi SE  –  Petőfi SE    0 : 7
PEAC  –  Petőfi SE        0 : 3
Sportolda  –  Petőfi SE  1 : 0

Bánhegyi Zsolt, a Petőfi SE edzője:
Egyik szemem sír, a másik nevet. Mikor jobb ellenfél ellen játszunk, kiül az arcokra az önbizalomhiány, játékunk bátortalanná, védekezésünk puhává válik.A PMFC és a Sportolda csapatától 1 gólos vereséget szenvedtünk. A párharcokban rendre alulmaradtunk, és hiányoltam az agresszivitást  úgy védekezésben, mind támadásban.Próbáltak a fiúk jó felfogásban játszani, de ezen a két mérkőzésen a bátrak győztek. A másik két mérkőzésen már megmutatták a srácok mit is tudnak valójában, ez nagy örömmel töltött el.Ha elhiszik magukról a játékosaim, hogy bárki ellen tudnak így játszani, akkor nagyot tudunk előre lépni.