Bozsik program a szabadban 10.29.

0
675

Mindennap focizz!

 

Október utolsó vasárnapján bejezték az U 7 és az U9 korosztályba tartozó fiatal labdarúgók a szabadtéri programokat a Bozsik programban. A Petőfi SE futsalosai is részt vettek Kovácstelepen a záró rendezvényen. Több száz fiatal sportoló palánta figyelte a szervezők program ismertetőjét. A rendezvény egyik szervezője beszédében hangsúlyozta, legyen mottója minden gyerkőcnek FOCIZZ MINDENNAP.

A szülök, hozzátartozók intelmeket kaptak, hogy csak a kijelölt helyekről figyelhetik az ifjoncok játékát. Talán jogos volt az intelem, mert a családtagok száma csak duplázódott a bemutató játék kezdetére. A labdarúgók többsége különböző kapuméreteknél mutatta be góllövő tudományát. Volt olyan pálya, ahol a kapukat karókkal, bójákkal helytesitették. Minden csapat 7 ellenféllel játszott 8-8 percben.

A program zárásaként a csapatok legaktívabb játékosai oklevél és csokoládé díjazásba részesültek. A Petőfi SE ifjú labdarúgói közül az elismerő ajándékot Kornfeld Gábor vette át. Csapatunk szakmai vezetője, Bánhegyi Zsolt kérdésünkre elmondta, hogy minden gyereket dicséret illett és megismételte, nála csak a jók és jobbak járnak sportfesztiválra illetve edzésekre.