ELINDULT A KOSÁRLABDA UTÁNPÓTLÁS!

0
485

Először inditott egyesületünk leány U16-os  kosárlabda csapatot.A lányok szeptemberben kezdték meg az edzéseket, és még novemberben is csatlakoztak hozzánk.Többen már egy éve abbahagyták a kosárlabdázást, s úgy a lányok, mint szülei, nagy örömmel fogadták klubunk kínálta lehetőségeket.Vannak olyan játékosok is akik az elmúlt 2 hétben igazoltak csapatunkhoz. Ezzel nagy lehetőség adódott !Nevezni tudtunk a regionális bajnokság januárban folytatódó C csoportmérkőzéseibe.Itt az alábbi csapatokkal kerültünk össze:
Gyakorló DSE
Mágusok
PVSK C
Az első fordulóra február 3.-án került sor Kaposváron.Ellenfelünk a Gyakorló DSE és a Mágusok csapata volt.A lányok nagy izgalommal, és örömmel várták, hogy újra mezt ölthessenek magukra, hogy meghallják a 3 percet jelző sípszót.Az első mérkőzésen még megilletődött volt a csapat,ám mégis egységes! A második mérkőzést közvetlenül az első után játszottuk.Bátrabb támadójátékkal, és jobb védekezéssel folytattuk.

 

Kiefer Csilla, a PETŐFI SE edzője:
Mikor elindult a busz csapatunkkal Kaposvárra, már akkor büszke voltam ezekre a lányokra.Öröm és várakozás csillogott a szemükben,boldogok voltak, hogy újra egy CSAPATHOZ tartoznak.A két mérkőzés amit lejátszottunk elindított minket azon az úton, amin járni szándékozunk. Példaértékű az a hozzáállás amit a lányok mutattak.Voltak olyan játékosaim akik másfél éve játszottak utoljára mérkőzést.Most mégis ledöntötték a kétség falait, és odatették szívüket a pályára.Tisztelem a lelkierőt ami felemelte Őket, és a Bátorságukat, amivel harcba indultak. Természetesen van mit javítanunk, ezen fogunk dolgozni az edzéseken.

Romanek Péter, a Mágusok edzője:
Meglepődötten, sok hibával kezdtük a mérkőzést,csak a 2.negyedben tudtunk ellépni ellenfelünktől. Amit valóban szerettünk volna játszani, az a mérkőzés utolsó perceiben realizálódott. Edzéseken dolgozni fogunk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk.

Elek Csaba, a Gyakorló DSE edzője:
Nagyon jó benyomást keltett a Petőfi SE csapata, ezúton is gratulálok az indulásukhoz.Hasznos mérkőzést játszottunk, mert minden játékosomnak volt sikerélménye, dobott kosara. Újból megízlelni a győzelem érzését, nagy öröm. Sportszerű
jó hangulatú mérkőzést játszhattunk.