Elsöprő siker U7-es futsalosainktól!

0
851

2018.09.29-én vasárnap, idén harmadszorra szerepelt egyesületünk Bozsik tornán, amely ismét Kovácstelepen került megrendezésre. Az eddigiek közül, eredményesség tekintetében ez sikerült a legjobban. A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a szombati tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy egész egyesületünk körében ők a legfiatalabbak, mégis a legnagyobb sikereket hozzák. Napról napra, hétvégéről hétvégére elkápráztatnak minket és büszkeségre adnak okot! Nem másokról van szó, mint U7-es korosztályban szereplő futsal játékosainkról.

Nagyon büszkék vagyunk az összes nálunk játszó gyermekre, de ezen a hévégén:

Büki Zsombor
Fodor-Marosujvári Péter
Kádár Bence
Kornfeld Gábor

vitték a prímet.

Közülük is Fodor-Marosujvári Péter részesült különdíjban.

Szó szerint lehengerlő teljesítményt nyújtottak a gyerekek, 5/5 mérkőzést sikerült megnyerniük, mindeközben jó játékot is mutattak mellé.

Bánhegyi Zsolt értékelése a tornáról:
Úgy gondolom, hogy ott folytatták a gyerekek az idei szezont, ahol a tavalyit abbahagyták, nagyszerűen játszottak, egyénileg is jó teljesítményt nyújtottak, mertek cselezni, bátran játszottak. Meglátszik a változás a tavalyi 2 edzés, most pedig a heti 3 edzésmunka között. Gratulálok a gyerekeknek, nagyot játszottak, remek hozzáállással!

Szívből gratulálunk! Büszkék vagyunk Rátok! 🙂

Hajár Petőfi SE! Ezen a héten vasárnap megint lehet szurkolni a srácoknak, ezúttal az U11-es korosztály képviselőinek. 9 órai kezdettel, Kovácstelepen. 🙂