Korai kezdés

0
634

Elstartoltak a Bozsik tornák, U11-es futsal korosztályunk megkezdte a szereplését a szezonban. A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a szombati tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Kovácstelepen, a PMFC Akadémiáján zajlottak a mérkőzések 2018.09.08.-án, szombaton. 8:30-kor, a reggeli napsütés keretein belül vették kezdetét a küzdelmek, sok gyermek, illetve kilátogató szülő társaságában.

Egyesületünk fiatal képviselői két győzelemmel és két vereséggel zárták a napot. A Petőfi SE-nél futballozó gyermekek mit sem változtak a nyáron abból a szempontból, hogy mind a négy mérkőzésüket mosollyal az arcukon, kiváló mentalitással játszották végig. Küzdöttek, hajtottak minden egyes labdáért, ahogy azt már megszokhattuk tőlük tavaly. A csapatból Csóka Péter részesült különdíjban.

 

Gerstweiler Dániel, egyesületünk munkatársa ezen a hétvégén mutatkozott be ennek a korosztálynak az edzőjeként, az Ő értékelése a tornáról:

Az első Bozsik tornára kis létszámmal érkeztünk, betudható ez a hirtelen szezonkezdésnek, azonban ez a gyerekeken nem látszott. Csere nélkül ugyan, de nagyon jól játszottak a fiúk, akik két győzelmet szereztek a négy meccs során. Számomra mégsem az eredmény a fontos, hanem az, hogy jól érezték magukat a játékosok, sok gólt szerezve mutatták meg, hogy sokat fejlődtek a nyáron! Különdíjban részesült Csóka Peti, aki a csapat legjobbja volt a hétvégén.”

Büszkék vagyunk Rátok! Hajrá fiúk, hajrá Petőfi SE!