Kosárlabda: 12.15. SOPRONI TIGRISEK KE – KOZÁRMISLENY-FONTI-FIVE-PETŐFI SE

0
612

 

FÉRFI NBII KOSÁRLABDA
SOPRONI TIGRISEK KE  – Kozármisleny-FONTI-FIVE-Petőfi SE
2017.12.15. Péntek 19:30
Sopron, Belvárosi Sportcsarnok

 

A tabella élbolyához tartozó együttesek csapnak össze Sopronban. Eddig a PETŐFI SE kilenc találkozón hét győzelmet ért el. A vendéglátók nyolc mérkőzésből öt alkalommal diadalmaskodtak. Az elmúlt két fordulóban Sipos Ádámék győzedelmeskedtek. A Sopron mérlege egy győzelem egy veresség ebben az időintervallumban. A 2017-2018 évi bajnokság őszi záró fordulójában győzelem esetén a PETŐFI SE akár a dobogón is várhatja az új esztendőben a folytatást.

Petőfi Áron, FONTI-FIVE-PETŐFI SE edzője:
Két, számunkra jelentős mérkőzésen, a PTE-PEAC és a RICSILLA Sport ellen verességet szenvedtünk, ezért nagyon fontos mérkőzés lesz Sopronban. Nagyon rutinos és jó fizikumú játékosok ellen lépünk pályára. Nagyon speciális teremben játszanak. Remélem, fel tudjuk szívni magunkat az év utolsó mérkőzésére. Győzelemmel vissza tudnánk szerezni valamit, amit a két említett találkozón elveszítettünk. Az fogja az eredményt meghatározni, hogy mennyire tudjuk saját játékstílusunkat megvalósítani a rutinos együttes ellen.

Németh Lehel, Soproni Tigrisek KE edzője:
Fontos mérkőzés lesz, szoros eredményre számítunk. Csapatunk többségében idősebb, rutinos játékosokból áll. Sajnos több sérültünk van, tegnap edzésen egy játékosunk agyrázkódást szenvedett. Természeten a gondok ellenére győzelemre számítunk.