Kosárlabda: 12.17. FONTI TRANS–PETŐFI SE – VASAS AKADÉMIA

0
623

AMATŐR NŐI NBI KOSÁRLABDA
FONTI TRANS–PETŐFI SE – VASAS AKADÉMIA
2017.12.17. Vasárnap 16:00
POTE Csarnok

 

A legszorosabb mérkőzést a fővárosiak a pécsiekkel játszották eddig a bajnokságban. A VASAS 9 fordulóban 8 győzelmet ért el, egy vereség a mérlege a PINKK ellen. A nyitó fordulóban Budapesten Pap remek játékával sikerült egy szoros mérkőzést játszani, Regina közel a pontok felét (24) dobta. Hazai pályán cél lehet az eladott labdák számának csökkentése és akkor a várt győzelem nem maradhat el.


Petőfi Áron, a FONTI TRANS PETŐFI SE edzője:
Nehéz az elvárásokról beszélni, nem tudjuk, hogy kiket hoznak Pécsre a VASAS szakvezetői. Nálunk a rutinos játékosok mellett játszókkal kezd összeérni a csapat. Remélem, hogy a rotálásnál pályára lépők is sokat hozzátesznek a mérkőzéshez. Tervezzük a visszavágást, az idegenbeli eredményért. A bajnokság őszi fordulóinak zárására kezdtünk győzelmeket elérni és így kiegyenesedtünk. Bízunk benne, hogy az MTK, BAJA, PEAC elleni siker sorozat nem Pécsett szakad meg.

Krivacsevics Dragoljub, a VASAS AKADÉMIA vezető edzője:
Akadémia vagyunk, így is játszunk sok fiatallal. Célunk, hogy minél több gyerek kerüljön fel az A ligába. Az eredmény nem fontos, de azért a győzelmet szeretjük. A fiatal kosaras lányok fejlődése a legfontosabb számunkra. Az őszi mérkőzésen a FONT TRANS-Petőfi SE játéka nagy meglepetés volt Budapesten a Pasaréti Sportcentrumban. Vasárnap hasonló szoros találkozóra számítok.