Legutolsó Bozsik tornánk!

0
735

Az U7-esek is elbúcsúztak a Bozsik programtól

Legalább is erre az évre. U11-eseink után most a legfiatalabb játékosaink is letudták utolsó megmérettetésüket az OTP-Bank Bozsik program keretein belül. A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a szombati tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Az eddigi meccsnap a vasárnap volt, ezúttal viszont szombati napra esett a torna. A programváltozás miatt Bánhegyi Zsolt mégis részt tudott venni a tornán, a pálya széléről buzdította fiatal játékosait, a szülőkkel egyetemben.

Játékosaink hozták a már tőlük megszokott sikert, 100%-os teljesítményt nyújtottak, 5 mérkőzésből 5-öt sikerült megnyerniük! Minden elismerésünket küldjük, nem is csoda, hogy Őket tartjuk klubunk legnagyobb reménységeinek.

Remek napot zártak tehát kis labdarúgóink, mindannyian gratulációt érdemelnek!
Ezen a napon Legeza Gergő részesült különdíjban!

Most pedig következik a felkészülés, a hangolódás évadzáró futsal kupánkra, amely június 16-án kerül megrendezésre a pécsi TTK Csarnokban. Minden érdeklődőt várunk sok szeretettel!
Hajrá Petőfi SE! 🙂