Második megmérettetés

0
456

U11-es korosztályú futsalosaink túl vannak szezonbeli második Bozsik tornájukon is. A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a szombati tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Beköszöntött az ősz, lecsökkent a hőmérséklet, de ez nem akadály a futballisták számára. Legyen szó nagyokról, vagy kicsikről, alkalmazkodni kell, aláöltözőt húzni és ugyanolyan elánnal rúgni a bőrt a pályán! Így történt ez 2018.09.23-án is, amikor is a szezon második Bozsik tornája került megrendezésre, az U11-es korosztályt illetően. 9 órakor vették kezdetüket a küzdelmek.Nagyon jó magatartást, hozzáállást tanúsítottak a játékosaink, ahogy ezt már megszokhattuk tőlük. Jól játszottak és jól érezték magukat a pályán. Számunka ez a legfontosabb, az eredményesség ebben a korban csak másodlagos. Így vélekedik erről egyesületünk edzője, Gerstweiler Dániel is: “Engem a játék minősége érdekel, nem az eredmény és az, hogy jól érezzék magukat a pályán!”, aki ezen a hétvégén is ott volt a gyerekekkel Kovácstelepen. Megint mosollyal az arcukon szerepeltek végig a gyerekek, nekünk ez a legfontosabb. A mérleg egy az egyben azonos a múltkorival, 2 győzelem és 2 vereség szerepel a listán. A legjobb játékosnak járó díjat ezúttal Lamperth Marcell kapta a Petőfi SE játékosai közül.

Ezúton is gratulálunk Minden résztvevőnek! Ezen a hétvégén az U7-es korosztály fog szerepelni, ugyanebben az időpontban, ugyancsak Kovácstelepen!

Hajrá Petőfi SE! 🙂