Meccsösszefoglaló: 09.28. PTE-ÁOK Petőfi SE U23 – Knipl Kft. Bonyhádi KSE

0
389

Hepp Kupa Férfi
PTE-ÁOK Petőfi SE U23 – Knipl Kft. Bonyhádi KSE
2018.09.28. 19:00
Bonyhád, Városi Sportcsarnok

Végeredmény: 54-91 (20-18, 14-22, 9-28, 11-23)

Annak ellenére, hogy mi voltunk a hazai gárda, Bonyhádon került megrendezésre a találkozó, ezt a lehetőséget ezúton is köszönjük nekik!

A Petőfi SE számára véget ért a Hepp Kupa versenysorozatban való szereplés a tegnapi mérkőzéssel.
“Az eredmény nem tükrözi, főleg az első félidőben a mutatott játékot.” -így kezdte a mérkőzés értékelését csapatunk vezetőedzője, Petőfi Áron. Ezt a mérkőzés statisztikája is alátámasztja, ugyanis az első negyedben még csapatunk juttatott több kosarat a gyűrűbe, míg a második játékrészre ez változott. Nem tudtunk lépést tartani a magasabb osztályban játszó bonyhádi alakulattal, a második félidőre nagyon felszívták magukat. Mindkét, nagy szünetet követő játékrészben húsz feletti pontot sikerült szerezniük, míg nekünk sajnos csak tíz pont körülit. A mérkőzés ezen szakaszában dőlt el végleg a találkozó, a sikeres triplák számában viszont kiegyenlített volt a találkozó, 6-6 a mérleg ebben a tekintetben.
Játékosaink, a vereség ellenére megérdemlik a dicséretet, ugyanis remekül helytálltak az erősebb bajnokságban szereplő Bonyhád ellen! Nem sokára kezdetét veszi a bajnokság is, itt az ideje arra koncentrálni!
Hajrá Petőfi SE!

PTE-ÁOK Petőfi SE U23 játékosai:

Földes Dániel: –
Füzy Marcell: –
Koller Tamás: 13/6
Pusztai Szabolcs: 4
Gáspár Erik: 2
Kovács Adrián: –
Kőhalmi Máté: 7
Marton Balázs: –
Pungor Szabolcs: –
Szavai Péter: 15/12
Kárpáti Balázs: 3
Sipos Ádám: 10

Knipl Kft. Bonhyádi KSE játékosai:

Hadnagy Bence: 2
Pupp Bence: 6
Somogyfoki Péter: 16/3
Baki Sándor: 19/9
Buday-Sántha Attila: 11/3
Dorogi Gergő: 10
Nagy Bence: 4
Csobán Dávid: –
Kis Milán: –
Somogyfoki Szabolcs: 16/3
Ugrinic Sinisa: 2
Gébert Attila: 5

Petőfi Áron, a PTE-ÁOK Petőfi SE U23 edzője:
Sok sikert kívánok a Bonyhádnak! Az eredmény nem tükrözi, de az első félidei teljesítményért dicséret illeti a csapatomat! Most már remélem, hogy minden akadály elhárul az edzéseink elöl és mi is el tudunk kezdeni egy megfelelő felkészülést az október 15-én kezdődő szezonra!

Morgen Frigyes, a Knipl Kft. Bonyhádi KSE edzője:
Nem egészen úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna, de azért szolgálta ez a mérkőzés a felkészülésünket az NBI. B-s, piros csoportbeli küzdelmekre. Sok sikert kívánok mindkét csapatnak!