Meccsösszefoglaló: 11.05. Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület – PTE-EMES Petőfi SE

0
227

Lány Egyetemi Bajnokság
Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület – PTE-EMES Petőfi SE
2018.11.05. Hétfő 17:30
Szombathely, ELTE SEK Egyetemi Sportcsarnok

Végeredmény: 63-52 (19-9, 14-16, 15-13, 15-14)

Női egyetemi csapatunk lejátszotta szezonbeli 2. mérkőzését is, szintén idegenben, akárcsak a Közgáz SC és DSK ellen a múlt héten. A győzelem megszerzése sajnos ezúttal is elmaradt. Ugyanakkor a mérkőzés végén a pontkülönbségen ez nem látszott annyira. Már az első negyedben sikerült előnyt kiépítenie a vendéglátó együttesnek, amelyet az egész találkozó alatt tartani tudott. Ugyan a második negyedet megnyerték a lányok, és szoros mérkőzést láthattak a nézők, a bravúr elmaradt.
Hajrá Petőfi SE! 🙂

PTE-EMES Petőfi SE játékosai:

Miltner Szandra: 5
Tóth Réka: 7
Niklai Réka: –
Molnár Fanni: –
Hajnáczky Judit: –
Petró Ildikó: 8
Bencze Zsófia: 2
Séra Nikolett: 14
Orosz Szimonetta: –
Herendi Zsófia: 11/3
Horváth Zsófia Anna: 5/3
Várhelyi Virág: –

Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület játékosai:

Kovács Krisztina: 7
Feigl Fanni Anna: 4
Bándi Virág: 2
Hirschler Júlia: –
Plózer Petra: 13
Fekete Tünde: 25
Balogh Viktória: 1
Jakubovics Dóra: 11/3

Sipos Ádám, a PTE-EMES Petőfi SE játékosai:
Pontosan ilyen mérkőzésre számítottam. Sajnos az elején kicsit rozsdásan kezdtünk, az ott megszerzett hátrányunkat cipeltük végig. A 82 rádobás is bizonyítja, hogy a helyzetkialakításaink jól sikerültek, csak nem tudtuk pontokra váltani azokat. Gratulálok a hazai csapatnak, mi pedig gőzerővel dolgozunk tovább!

Szabó László, a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület edzője:
Ez szerintem egy ki-ki mérkőzés volt, annyi különbséggel hogy mi nem utaztunk, lehet hogy ez is rányomta a bélyegét a vendégek játékára, mi jobban játszottunk. A mérkőzés elején talán kicsit megilletődötten játszottak, onnantól mi is kicsivel nyugodtabban tudtunk játszani, nem az eredmény után rohanva. Jakubovics Dóri két buta faulttal kiállította magát, meglátszott a játékunkon, kevésbé voltunk kreatívak és labdabiztosak. Utána az egyik centerünk is kiesett. Örültünk a győzelemnek, sok játéklehetőséget kapott mindenki, emiatt hasznos volt a találkozó. Szimpatikus volt a pécsi csapat, küzdöttek, hajtottak. Nálunk a 18 éves Fekete Tünde extra játékát kiemelném, sokat tett hozzá a mérkőzéshez.