Meccsösszefoglaló: 12.02. Pelikán-Siklós KC – PTE-ÁOK Petőfi SE

0
181

 

Megyei Női Kézilabda 
MK Pelikán-Siklós KC – PTE-ÁOK PETŐFI SE
Siklós, Táncsics Mihály Gimnázium Sportcsarnok 
2018. 12. 02. 18:00

Végeredmény: 28:15 (14:5)

Vasárnap késő délután kézilabdás lányaink Siklósra utaztak, hogy megküzdjenek a helyi, MK Pelikán-Siklós KC gárdájával. A mérkőzésnek, a Táncsics M. Gimnázium Sportcsarnoka biztosított otthont, 18:00-kor.

A téli szünet előtti, utolsó mérkőzésnek nekirugaszkodva lányaink már inkább a vizsgaidőszakra koncentráltak és nem pedig a játékra. A pályán, a lélekjelenlét viszont nem volt elég, hogy akár csak fej-fej melletti párharcot küzdjenek ellenfeleinkkel. A küzdelemnek, már fáradtan és enerváltan rugaszkodtak neki, rengeteg gólhelyzetet kihagyva, a visszafutást követően, gyenge védekezést, erőtlen fellépést tanúsítottak, ezzel a hazai csapatot erősítve. A félidőig, a Siklós együttese kiegyensúlyozott, technikás játékával 9 gólnyi előnyre tett szert, ezzel 14:5-re zárva a félidőt fordultak a második játékrészre.
A pihenő után sem változott jelentősen, a játék képe. A rengeteg technikai hiba és eladott labda ellenére szépíteni tudtunk a gólarányon, így a sípszóig 10 gólt csaptunk az ellenfél hálójába. A védekezésünk viszont változatlan maradt, ezzel riválisaink duplázva, még egyszer 14-szer talált a kapunkba, így jelentős fölénnyel 28:15-re nyerték a mérkőzést.

PTE-ÁOK PETŐFI SE, játékosai:

Csordás Anna: 5
Szél Orsolya: 2
Knapp Eszter: 6
Szabó Fanni: 3
Jáni Fanni: –
Kiss Helga: K
Devecseri Gertrúd: 5
Csernela Zsófia: 8
Lukács Tünde: –

MK Pelikán-Siklós KC, játékosai:

Bozsik Nina: –
Kósa Réka: 3
Teppert Éva: 7
Kovács Dóra: –
Sárközi Dalida: –
Varga Judit: –
Kecskés Rita: 9
Heszberger Viktória: –
Szabó Viktória Blanka: 2
Balázs Luca: –
Kecskés Amáta Nóra: 1
Gajnok Liliána: 6

Csordás Anna, PTE-ÁOK PETŐFI SE csapatkapitánya:
Sajnos ma nem tudtunk jó játékot mutatni. Sok gyors gólt kaptunk, mi viszont pontatlanok voltunk a támadásaink befejezésében és még csak szerencsénk sem volt. Ennél mindenképpen összeszedettebb játékra lesz szükség a folytatásban.