Meccsösszefoglaló: 2019.02.11. Veszprémi Egyetemi SC – PTE-EMES Petőfi SE

0
144

 

Fiú Egyetemi Bajnokság Nyugati Csoport
Veszprémi Egyetemi SC  –  PTE-EMES Petőfi SE
2019.02.11.
Veszprémi Egyetemi Tornacsarnok

Végeredmény: 68 -72   (13-17, 19-22, 24-7, 12-26 )

Egyetemi csapatunk Veszprémbe  utazott, a következő megmérettetésre. Lendületesen jó iramban kezdtük a találkozót, el is léptünk ellenfelünktől. A harmadik negyedben volt egy kis megingás, de ezt a negyedik negyedben kijavítottuk, megszereztük a vezetést, és ez a jó teljesítmény garantálta a győzelmünket.

 

Veszprémi Egyetemi SC :
Novák P: –
Kovács B.Á.: 10
Balázs B: 25/6
Lenger L: 2
Kacskó C: 14/12
Schmitz D: 7
Veingartner A: 7/3
Répási R: –
Grifatong M: 3
Yuteng Y: –

 

PTE-EMES Petőfi SE:
Szavai P: –
Földes D: –
Győr M: –
Mándity M: –
Kárpáti B: 12/3
Gáspár E.D: 10
Füzy M: 5
Fülöp Zs: 21/6
Pungor Sz: 5/3
Marton B: –
Kiss M: 13/3
Kovács A: 6/3

 

Petőfi Áron, a PTE-EMES Petőfi SE edzője:
Tegnap az egyetemi mérkőzésen ,viszonylag jól kezdtünk, el tudtunk menni 10 ponttal. Mi irányítottuk a játékot. A cserék után instabillá váltunk, és a harmadik negyedben nagyon kevés pontot sikerült dobnunk. A negyedik negyed játékáért viszont gratulálok a csapatnak, sikerült megfordítani az eredményt és nyerni. A szezon hátralévő mérkőzésein próbálunk jobb teljesítményt nyújtani mint eddig az egyetemi bajnokságban.

Mónus Péter, a Veszprémi Egyetemi SC edzője:
Gratulálok az ellenfélnek és persze játékosaimnak. Nagyon jó iramú, jó mérkőzést játszottunk. Sajnos az összeszokatlanság, edzés hiány kiütközött, de jól küzdöttünk. Minden meccsen más csapattal és szerkezettel játszunk, remélem, innentől már fix kerettel tudunk játszani. Sajnos a 4. negyedre elfáradtunk és kapkodóvá váltunk a letámadás ellen, ami megpecsételte a sorsunk.