Meccsösszefoglaló: 2019.02.12. PTE-EMES Petőfi SE – PTE- PEAC

0
147

 

Leány Egyetemi Bajnokság Nyugat
PTE-EMES Petőfi SE  –  PTE-PEAC
2019.02.12.
Cserepka János BaptistaÁltalános Iskola
Középiskola és Sportiskola

Végeredmény: 48  –  61  (8-10, 14-20, 16-9, 10-22)

Szoros, izgalmas mérkőzést játszott egymással a két pécsi csapat, amelyből a vendégek jöttek ki jobban. A mérkőzés vége előtti 2 percig végig nyílt küzdelem zajlott a pályán. Az egész mérkőzés folyamán felváltva estek a kosarak. A vendégek folyamatos vezetése mellett, a hazai gárda tartotta a lépést egészen a 38. percig. A mérkőzés statisztikája is a kiegyenlített küzdelmet támasztja alá, végig sportszerű küzdelemben a vendégek hagyhatták el győztesként a pályát.

PTE- EMES Petőfi SE játékosai:
Horváth Zs.: 5/3
Miltner Sz.: 9
Tóth R.: 3/3
Bencze Zs.: 2
Herendi Zs.: 19/3
Orosz Sz.:-
Hajnáczky J.:
Petró I.: –
Molnár F.: 10
Várhelyi V.: –
Tóth R.: –
Zsótér K.: –

PTE-PEAC játékosai:
Propszt A.:7
Süle G.: 14
Bátai E.: 9
Krickler H.: 2
Kóbor G.: –
Balázs R.: –
Pétersz L.: –
Tóth N.: –
Szenteszki B.: 8
Scherer D.: 17
Szabó N.: 4
Horváth K.: –

 

Sipos Ádám, a PTE-EMES Petőfi SE edzője:
Nagyon-nagyon jó mérkőzés volt, a végére elfáradtunk, de végig hajtottunk és csak gratulálni tudok mind a két csapatnak, főleg természetesen a saját lányaimnak. Szívvel lélekkel játszottunk, nagyon jó volt nézni. A végén kicsit megreklamáltam 2 általam faultnak vélt eseményt, de nem kaptunk sípszót rá. Valószínűleg dobott volna még egy lapáttal a lányok lelkesedésén, ha még közelebb tudtunk volna kerülni a vendég csapathoz. Dolgozunk tovább és ez a meccs és a múlt heti mérkőzésünk is egy igazi kiindulópont, tovább szeretnénk fejlődni.

Imreh Ajtony, a PTE-PEAC edzője:
A vizsgaidőszak után az első mérkőzésünk volt. Úgy gondolom, hogy ahhoz képest, hogy hosszú vizsgaidőszak után pár edzés állt rendelkezésre, jó teljesítményt nyújtottak a lányok. Azt is meg kell jegyeznem, hogy a mai mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert. Gratulálok az ellenfélnek.