Meccsösszefoglaló: 2019.02.24. U16 Leány Regionális Bajnokság

0
536

U16 Leány Regionális Bajnokság
2019.02.24.
Kaposvár, Csokonai V. Mihály  Ált.Isk. és Gimnázium

10:00  Petőfi SE  –  Mágusok

Végeredmény: 46 : 102  ( 6-32, 12-24, 14-24, 14-22 )

U16-os  leány kadett csapatunk két mérkőzést játszott vasárnap, a regionális bajnokság 2. fordulójában.Tartalékosan érkeztünk Kaposvárra, még indulás előtt is volt aki jelezte hogy megbetegedett.Elsőként  a Mágusok csapatával kezdtünk.Az első negyedben elkövetett bagatell hibák rányomták bélyegét az eredmény alakulására. A második negyedtől feljavult a védekezésünk és pontosabban fejeztük be a támadásainkat. Remek lehetőség volt csapatunknak, hogy egy jó ellenfél ellen játszhattunk.

Petőfi SE játékosai:
Bosnyák N: –
Boros J. N: –
Martin V: 12
Vajdics P: 6
Vajdics V: 20
Ádám E: 3
Czifra L: 5
Rozmer I: –
Zoltai F: –
Glöckler É:-
Rácz Zs: –
Husznai M: –

Kiefer Csilla, a Petőfi SE edzője:
Ismét megmutatták a lányok, hogy mekkora szívük van. Volt aki betegségből visszatérve vállalta a játékot, volt aki sérülten is eljött, és küzdöttek csapatukért azok is akiknek egyéb fájdalmaik voltak.Büszke vagyok azokra a játékosaimra akik húzták a többieket, és erőn felül teljesítettek. Ez a hozzáállás nagy reményekre ad okot a jövőre nézve.

Romanek Péter, a Mágusok edzője:
Jó iramú mérkőzést játszottunk. Az első negyedben sok labdát szereztünk, ebből könnyű kosarakat dobtunk. Az edzésen gyakoroltakat megvalósítottuk.Gratulálok a lányoknak a győzelemhez.

13:00  Petőfi SE  – Gyakorló DSE

Végeredmény: 32 – 96  ( 12-17, 9-29, 2-27, 9-23 )

Petőfi SE játékosai:
Bosnyák N: –
Boros J. N: –
Martin V: 10
Vajdics P: 3
Vajdics V: 9/3
Ádám E: 7
Czifra L: 1
Rozmer I: 2
Zoltai F: –
Glöckler É: –
Rácz Zs: –
Husznai M: –

Kiefer Csilla, a Petőfi SE edzője:
A második mérkőzésünkre összeszedték a lányok minden erejüket, és egy nagyszerű első negyedet produkáltak.Agresszív védekezéssel és látványos támadójátékkal leptük meg a Gyakorlós lányokat. Határozottan szedtük a lepattanó labdákat, és labdaszerzésben is élen jártunk.Ez a teljesítmény biztató az következő időszakra nézve! Ellenfelünk érvényesítette gyors és pontos támadójátékát, magassági fölényükkel sem tudtunk mit kezdeni.Büszke vagyok a lányokra,mert a meccs utolsó pillanatáig vetődtek minden labdáért, és félre tudták tenni a saját kihívásaikat. A sok hiba ellenére is tudtak egymásnak jót mondani.

Elek Csaba, a Gyakorló DSE edzője:
Meglepett a Petőfi SE lányainak első negyedben nyújtott játéka. Nyoma sem volt a megilletődöttségnek amit az első fordulóban tapasztaltam. Jó védekezéssel és pontos támadójátékkal rukkoltak elő a pécsi lányok. Gyorsan időt is kellett kérnem, hogy helyrerázzam játékosaim fejét.A második negyedtől fokozatosan érvényesítettük akaratunkat, egyre nagyobb előnyre tettünk szert.Az addig kiválóan küzdő pécsieken látszott, hogy tartalékosan álltak fel, mikor elfogyott az erejük, akkor nőtt a két csapat közti különbség.