Meccsösszefoglaló: 2019.02.26. Mecsek SE-Öregfiúk – PTE-ÁOK Petőfi SE

0
495

” Egyed Mihály” Baranya  Megyei Férfi Bajnokság
Mecsek SE- Öregfiúk  –  PTE-ÁOK Petőfi SE
2019.02.26.

 

Végeredmény:  79 – 68  (23-18, 16-25, 25-11, 15-14 )

Megye csapatunk a Mecsek SE csapatával mérte össze erejét.Az őszi fordulóban sikerült nagy hajrában nyernünk, akkor dominált a jó védekezésünk.Az első negyedben minimális volt az ellenfél előnye , a második negyedet meg is nyertük, összeszedett jó teljesítményt nyújtottunk.A harmadik negyedben nem találtuk a megoldást az ellenfél  erős centerjátéka ellen, ráadásul a hárompontos dobásaikat is rendre értékesítették. A végjátékban kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtott ellenfelünk, ez eldöntötte a mérkőzés kimenetelét.

PTE-ÁOK Petőfi SE játékosai:
Ameku H: –
Babic R: 7/3
Farkas P: –
Fazekas F: –
Haddad A: 17/3
Hamar Á: 12
Igbe R: –
Klein O: 17
Lehmbacker T: 6
Nagy M: –
Sulyok G: 5
Varga Á: 3/3

Mecsek SE-Öregfiúk játékosai:
Csikos Á: 15/9
Eller B: 8
Fazekas D: –
Gáspár R: –
Gouth A: –
Havasi Z: 6
Hermesz M: 2
Hideg B: 11/6
Lipi R: 2
Russai I: 31
Zalay B: 4/3

Poronyi Péter, a PTE-ÁOK Petőfi SE edzője:
Végig szoros meccset játszottunk, az első félidő jól sikerült. A második félidőben az ellenfél center poszton, és a hárompontos dobásokban jobbnak bizonyult. Sikerült felzárkóznunk, de ez kevés volt, hogy meg tudjuk fordítani az eredményt.

Zalay Buda, a Mecsek SE- Öregfiúk edzője:
Nehéz mérkőzés volt, hullámzó teljesítménnyel. Jól kezdtük a mérkőzést, nagyon koncentráltan és jól védekezve indultunk. Ez utóbbi később felpuhult és a félidőre el is fogyott az előnyünk. Elsősorban Russai kiemelkedő centerjátékával tartottuk magunkat, majd a negyedik negyedben fault problémák miatt kicsit gyengébb szerkezettel játszó egyetemistáktól el tudtunk lépni, amely megszerzett előnyt a végjátékban is meg tudtunk tartani és megérdemelten megnyerni a mérkőzést! Ezzel számunkra az alapszakasz befejeződött és büszke vagyok a csapatomra, mert nagyon nehéz lelki körülmények között teljesítettünk magas színvonalon! Készülünk a rájátszásra…