Meccsösszefoglaló: 2019.02.26. PTE-EMES Petőfi SE – Szombathelyi Egyetemi ESE

0
442

Nemzeti Egyetemi  Kosárlabda Bajnokság
Női Nyugati Csoport
PTE-EMES Petőfi SE  –  Szombathelyi Egyetemi SE
2019.02.

Végeredmény:  59 – 66   (16-15, 12-16, 15-17, 16-18)

A mai napon a SzOESE csaptát fogadtuk, ismételten sikerült egy szoros mérkőzést játszanunk hazai pályán – szinte az egész mérkőzés folyamán kiegyensúlyozott küzdelmet láthattunk – a negyedik negyed 5. percében egál volt az állás. A hazai gárda győzelme elmaradt, ami köszönhető nagy részben a 30 %-os dobószázaléknak is. Az előző hazai mérkőzésen nagyon sok eladott labdánk volt, amin a mérkőzésre való felkészülés során sikerült javítaniuk Sipos Ádám tanítványainak, ezen a mérkőzésen a kialakított helyzeteket nem sikerült bedobni. Mindkét csapat nagyon küzdött.

PTE-EMES PETŐFI SE:
Tóth R.: 4
Petró I.: –
Miltner Sz.:7/3
Herendi Zs.: 21/15
Molnár F.: 9
Horváth Zs.: 15/9
Hajnáczky J.: –
Bencze Zs.: 3
Várhelyi V.: –
Orosz Sz.: –
Tóth R.: –
Zsótér K.: –

SZOMBATHELYI EGYETEMI SPORTEGYESÜLET:
Pankaczi H.: 14/6
Kovács K.: 4
Jakubovics D.: 23
Feigl F.: 7
Plózer P.: 18
Bándi V.: –
Hirschler J.: –
Salamon L.: -,
Balogh V.: –
Bándi V.: –
Hirschler J.: –
Salamon L.: –
Balogh V.:

Sipos Ádám, a PTE-EMES Petőfi Se edzője:
A várakozásoknak megfelelően jó meccset játszottunk a Szombathely ellen. Egy dologgal van gondom, hogy elmaradtunk az elmúlt hetekben mutatott játékunktól, ezért is nem tudtunk nyerni. Hiányzott egy-két fineszes, okos megoldás. Amikor nyugodtnak kellett volna lennünk, akkor mi kapkodtunk. Sajnos ez megbosszulta magát. Dolgoznunk kell nagyon sokat a dobásainkon, mert a helyzetek megint megvoltak, de nem tudtuk értékesíteni őket. Sajnos a mai, az egy ilyen nap volt. Gratulálok a Szombathely csapatának, nagyon jó meccset játszottunk velük. Jó utat kívánunk nekik haza, Vas megyébe.

Szabó László, a SZOESE edzője:
Egy szoros mérkőzésen sikerült nyernünk. Gratulálok a saját lányaimnak, de az ellenfél csapatának is jár a gratuláció. Ha egy picivel okosabban játszunk és jobban odafigyelünk a pécsi csapat kinti dobásaira, akkor nem lett volna ilyen szoros a mérkőzés. Ettől függetlenül azt gondolom ma megérdemelten nyertünk. Még egyszer gratulálok az ellenélnek a teljesítményéhez.