Meccsösszefoglaló: 2019.03.10. PTE-ÁOK Petőfi SE – Döke Komló KC

0
254

 

Megyei Férfi Kézilabda Bajnokság
PTE-ÁOK Petőfi SE  –  DÖKE Komló KC
2019.03.10.

 

Végeredmény:  32 – 30   (18-15 )

Vasárnap délután, női mérkőzésünk után, fiaink kezdtek melegíteni, hogy megmérkőzzenek ellenfelükkel, a DÖKE Komlói KC együttesével. Az idegtépő küzdelemnek most is a TTK Sportcsanoka adott otthont, 16:00-kor.

Lendületes és küzdelmes mérkőzésre készültek a fiúk, ami így is lett. Rendkívül gyors játékkal az első félidőben 18 gólt dobtunk a vendég Komló hálójába, míg Ők 15-ször találtak a hazai kapuba. A sok gól tükrözte, hogy mind két csapatnál szétszórt volt a védekezés, viszont gyors lerohanás gólokat szereztek, így az őrült rohanásban kissé szétesett a minőségi játék képe.
A második félidőnek nekirugaszkodva, pár technikai tanács után már szebb megmozdulásokat is láthattunk. Bár rendezettebb védekezést tanúsítottunk, még mindig akadtak rések, a védekezésünkben, ami rendre a tapasztaltabb ellenfeleink előnyére vált, de önmagában ez nem volt elég, hogy szorosan felzárkózhassanak. A meccs során kiegyensúlyozottabb játékunkkal tovább gyarapítottuk góljainkat, így a 40. percig, 6 gólnyi különbség is volt a két csapat között. Ebbe a fölénybe belekényelmesedve szép lassan magabiztosságunk hátránnyá vált, hisz játékosaink egyre inkább figyelmetlenné váltak, ezzel szép lassan riválisainkat közelebb engedve magunkhoz, szorosabb párharcot vívtunk, amit végül, ha nem is jelentős, de 2 gólos előnnyel 32:30-ra, nyertünk.

PTE-ÁOK PETŐFI SE, játékosai:
Arnold Steffen Jan: –
Nink Marius: 3
Schwake Ruben: (K)
Lőrincz Kristóf: –
Kroll Marcel: 3
Nagy Patrik: 10
Hegedűs Péter Zsombor: 5
Weingartner Max: 6
Volk Maximilian: 3
Viktor Matus: –
Schulte Tim: 2

DÖKE KOMLÓ KC, játékosai:
Gadányi Attila: K
Bősz Gábor: 8
Kusz Balázs: 2
Kispál Péter: 1
Pandurics Attila: 4
Pintér Ármin: 1
Lácza András: 2
Rendeki Péter: 5
Gyenes Balázs: 1
Perleczky Ákos: 1
Pandurics Tamás: 5
Gazsi Dániel: –

Nagy Patrik , PTE-ÁOK PETŐFI SE, csapatkapitánya:
60 percen keresztül nagyon koncentráltan játszottunk. Sok helyzetet tudtunk kialakítani és a kapus-védőfal közötti kapcsolat is meccsről meccsre egyre jobb. Kellő önbizalommal várjuk az alapszakasz utolsó mérkőzését, a PEAC ellen.

Baráth Gyula, a DÖKE Komlói KC edzője:
Szomorú vagyok hogy nem úgy alakult a mérkőzés ahogy szerettük volna. Aminek örülök, hogy a rájátszásba bekerültünk,ahol a dobogós helyezés a célunk.