Meccsösszefoglaló: 2019.03.24. PTE-ÁOK Petőfi SE – Bácska SzSE

0
310

Megyei Férfi Kézilabda Bajnokság
PTE-ÁOK Petőfi SE   –   Bácska SzSE
2019.03.24.

 

Végeredmény: 28 – 32  (12-17 )

Vasárnap délután 16:00-kor, férfi kézilabda csapatunk játszotta az első mérkőzést az alsóház rájátszásában. A vendégünk a Bácska SZSE gárdája. A mérkőzésnek pedig most is, a TTK Sportcsarnoka adott otthont.
Fiaink játéka kiegyensúlyozottnak tűnt a mérkőzés első 25 percében, mikor még 1 góllal 12:11-re vezettünk, de egy hazai időkérés nem hogy előrébb vitte a csapatot, sokkal inkább szétestek. Játékuk figyelmetlenné és pontatlanná vált, míg ellenfeleink pár jó edzői tanács után fellendült játékukkal, az 5 perc alatt, 6 góllal ostromolták a kapunkat, ezzel magabiztosságot és jelentős előnyt szerezve, 12:17-el fordultunk a második játékrészre.
Pihenő után intenzívebb támadójátékot láthattunk fiainktól, de a védekezésük továbbra is erőtlen volt, így egészen a meccs végéig hiába küzdöttek, nem tudták behozni a gól különbséget. A 45. percnél még volt némi remény, hogy a 3 gólnyi hátrányunkat ledolgozva, szoros párharcot játszunk a Bácska gárdájával, de a felkészült technikás csapat nem hagyta, hogy közelebb férkőzzünk, így a játék végéig 4 gól különbséget tettek a két csapat eredménye közé, ezzel a vendég 28:32-re nyerte a küzdelmet.

PTE-ÁOK PETŐFI SE, játékosai:
Schulte Tim: 1
Weingartner Max: 5
Kroll Marcel: 1
Volk Maximilian: 2
Schwake Ruben: K
Nink Marius: 5
Arnold Steffen Jan: 2
Viktor Matus: –
Dávid Zsolt: –
Dirr Valerian: 2
Nagy Patrik: 8
Hegedűs Péter: 2

BÁCSKA SZSE, játékosai:
Gaál Tamás: 10
Klememt Máté: 6
Juhász Bence: –
Ördög Máté: 1
Sárközi Donát: 6
Lovász Gábor: –
Kanizsai Márk: –
Orbán István: 5
Orbán Gergő: 4
Medzihorszki Zoltán: –

Nagy Patrik, PTE-ÁOK PETŐFI SE, csapatkapitánya:
Sajnos nem égtünk azon a hőfokon, ami elvárható lett volna. A védekezésünk nagyon nehezen állt össze és támadásban is sok helyzet kimaradt. Nem csüggedünk, a következő mérkőzések így még fontosabbak lesznek. Gratulálok a Bácskának!

Gál Géza, a Bácska SzSE edzője:
Feljavult védekezésünknek köszönhetően, jó iramot diktáltunk az egész mérkőzésen. Taktikailag fegyelmezetten játszottunk, eredményesen alkalmaztuk az edzésen gyakoroltakat. Támadásban erősebbek voltunk a hazai csapatnál, játékunkkal szétziláltuk az ellenfél védelmét. Örülök, hogy jól játszottunk és egy erős ellenfelet tudtunk legyőzni.