Meccsösszefoglaló: 2019.03.24. PTE-ÁOK Petőfi SE – Vörös Meteor SK Pécs

0
311

Megyei Női Kézilabda Bajnokság
PTE-ÁOK Petőfi SE  –  Vörös Meteor SK  Pécs
2019.03.24.

 

Végeredmény: 24 – 29  ( 9-16 )

Vasárnap késő délután, 18:00-kor női kézilabda csapatunk, hazai pályán fogadta a szintén pécsi ellenfelét, a Vörös Meteor SK Pécs csapatát. Az összecsapásnak, most is a TTK Sportcsarnoka adott otthont.
Lányaink, közvetlen fiaink után léptek pályára. A mérkőzésen jól látszott, hogy a rutinos és taktikus játékosokkal szemben a mi gyors játékunk, lépést sem bírt tartani. A szintén pécsi csapat kevesebb játékossal is jelentős fölényre tett szert, a fiatal csapatunkkal szemben. A lányok fejben nem voltak ott a meccsen, ami nem sok jót jósol a legfontosabb hétvégénk előtt, a Medikus Kupára készülve.
A félidőt 9:16-ra zárva fordultunk a második félidőre, ahol továbbra is gyenge, puha védekezés és eredménytelen, kapkodó támadójáték jellemezte a meccset. A kidolgozott taktikából semmit nem sikerült megvalósítanunk. Ami a legnagyobb baj, hogy ez nem az ellenfél, hanem a saját hibáink miatt. A meccs végéig teljesen szétestünk, ebben a nagy kapkodásban, így 2 hetest is kihagyva végül, 24:29-re vesztettük a mérkőzést.

 PTE-ÁOK PETŐFI SE, játékosai:
Csordás Anna: 4
Knapp Eszter: 9
Szabó Fanni: –
Jáni Fanni: 1
Kondákor Karolina: 4
Kiss Helga: K
Kormos Edina: 2
Belina Petra: 1
Lukács Tünde: 3

Vörös Meteor SK Pécs, játékosai:
Lukács Zsuzsanna: –
Filó Csilla: 1
Sebestyén Ivett: 3
Lendvai Anikó: –
Stix Csilla: 10
Boda Miklósné: –
Solymár Tímea: 12
Marat Nikolett: 3

Csordás Anna, PTE-ÁOK PETŐFI SE, csapatkapitánya:
Nehéz megfogalmazni, hogy mi vezetett a vereséghez,sajnos ennél több kell, ha a mérkőzéseink után győztesen szeretnénk elhagyni a pályát. Gratulálok a Vörös Meteor csapatának!

Kálóczy Zsuzsanna,a Vörös Meteor SK Pécs edzője:
Erősen megfogyatkozott csapatunkkal meglepetés győzelmet arattunk. Gratulálok a lányoknak, és az ellenfelünknek további sikereket kívánok.