Meccsösszefoglaló: 2019.04.07. PTE-ÁOK Petőfi SE – Hosszúhetény SE

0
156

 

MEGYEI FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKSÁG
PTE-ÁOK Petőfi SE  –  Hosszúhetény SE
2019.04.07.

 

Végeredmény: 33 – 32  ( 15 – 15 )

Férfi kézilabdásaink, vasárnap délután 16:00-kor, a Hosszúhetény csapatát fogadták vendégül, hogy megmérkőzhessenek. A küzdelemnek, mint mindig a TTK Sportcsarnoka adott otthont.

Lányaink rég várt elsöprő győzelme után, most a fiainkon volt a sor. Tudtunk nehezebb dolguk lesz, nem csak mert játékosaink csere nélkül álltak ki, hanem az ellenfélt ismerve amúgy is szoros és küzdelmes mérkőzésre számíthattunk. A múlt héten játszott Medikus Kupán a fiúk és lányok is a vártnál gyengébben teljesítettek, de erre a meccsre úgy tűnt Ők is megkönnyebbülve érkeztek, hisz lekerült a teher róluk. A meccs során, koncentráltabban játszottak. Szép és dinamikus megmozdulásokat, figurákat láthattunk, ahogyan riválisainktól is, így egy mozgalmas gyors játékú első félidőt zárhattunk 15:15- ös egállal.
A második félidőnek nekirugaszkodva, tovább folytatódott a szoros küzdelem. Mivel egyik csapatnak sem volt túl masszív a védekezése, így fej-fej melletti, eszeveszett küzdelmes 30 percet láthattunk, amiben mind két együttes sok gólt dobott. Az utolsó percben jól kihasznált taktikus lépéssel, egy átlövés góllal tarkítva az ellenfelünk, egálra hozta az állást ismét, így az izgalmakat tovább fokozva, az utolsó másodpercben hajított gól volt, ami végül 33:32-es eredménnyel elhozta nekünk a győzelmet.

PTE-ÁOK PETŐFI SE, játékosai:
Schulte Tim: 4
Nink Marius: 9
Schwake Ruben: (K)
Nagy Patrik: 7
Viktor Matus: 2
Hegedűs Péter: 7
Weingartner Max: 4

 

Hosszúhetény Se, játékosai:
Bien Péter: 10
Dömös Norbert: –
Erdei Benedek: 4
Híz Szabolcs: 7
Hermesz Márkó Attila: –
Gajdócsi Tamás: –
Miklós András: 2
Miklós Bálint: 4
Seres Dávid: 5
Zugfil Rolf: –

Nagy Patrik, a PTE-ÁOK Petőfi SE csapatkapitánya:
Cserék hiányában a legutolsó energiáinkat is mozgósítani kellett. Nagyon örülök, hogy ez elég volt a győzelemhez. Védekezésben nem voltunk elég feszesek. Hagytuk, hogy a Hetény hosszú lefutású támadásokat szövögethessen, amellyel gyakran szétzilálták a védelmet. Ezen a következő mérkőzésen változtatnunk kell!

Tasnádi László, a Hosszúhetény SE edzője:
A tisztes helytállás megvolt, még a győzelemhez is közel álltunk. Fiatal csapatunkban még nem volt meg a rutin, hogy ezt a meccset megnyerjük.