Meccsösszefoglaló: 2019.04.07. PTE-ÁOK Petőfi SE – Kosármisleny III

0
283

Megyei Női Kézilabda Bajnokság
PTE-ÁOK Petőfi SE  –  Kozármisleny III
2019.04.07.

 

Végeredmény: 36 – 23  ( 16 – 12 )

Vasárnap délután női kézilabda csapatunk ismét hazai pályán küzdött, 14:00-kor. Vendégeink, a Kozármisleny Se együttese volt, az összecsapásnak pedig, a TTK Sportcsarnoka adott otthont.

Erre a mérkőzésre, Petőfis lányaik bár csere és kapus nélkül érkeztek, ettől még nem estek kétségbe. Összeszedettebben álltak hozzá a meccshez, mint a múltbéli küzdelmekhez, ami a játék során meg is látszott. Ennek a küzdelemnek nem volt tétje, így nem voltak feszültek. Kiegyensúlyozott és taktikus játékot láthattunk, viszont egyik együttes védekezése sem volt elég erőteljes, így a megszokottnál több gól ért mind a két hálóba. A 20. perctől riválisaink játéka megtorpant, míg a mienk fellendült és 5 percen belül, 7:0-ra vezettünk, ezzel igazi csapatmunkaként, már a félidőben 4 gólos előnyre tettünk szert, így 16:12-es eredménnyel fordultunk a második játékrészre.
A pihenő után a csapatunk önbizalommal telve lépett vissza újra a pályára. Itt már szépen összeállt a csapat védekezése és támadása egyaránt. Ellenfeleink viszont nem tudták tartani a lépést és elfáradtak, ezáltal erőtlen góljaikat mezőnyjátékosunkból lett kapusunk rendre védte, így alig találtak a kapunkba. Ezzel szemben csapatunk, sípszóig 13 gólnyi előnyt szerzett, mind ezt csere nélkül, így végül elsöprő győzelmet aratva 36:23-ra nyert, a Petőfi együttese.

PTE-ÁOK PETŐFI SE, játékosai:
Kondákor Karolina: 1
Csordás Anna: 14
Szabó Fanni: –
Knapp Eszter: 12
Devecseri Gertrúd: 6
Müller Luisa: 3
Simon Eszter Lili: K

Kozármisleny Se, játékosai:
Tóth Szilvia: –
Kiss Zsófia: 1
Szalay Bernadett: 3
Almásiné Gerényi Brigitta: 1
Körösztúri Szilvia: 3
Bárány Bernadett: 1
Nagy Anett: 5
Keményfi Dorottya: 1
Szklenár Janka: 6

Csordás Anna,a PTE-ÁOK Petőfi SE  csapatkapitánya:
Nagyon örülök ennek a mérkőzésnek, mert felszabadultan tudtunk kézilabdázni. Összeállt a védekezés és dinamikus volt a támadójáték. Jó volt, hogy szinte végig bírtuk ezt a tempót. Reménykedünk a hasonló folytatásában.

Körösztúri Szilvia, a Kozármisleny III edzője:
Sajnos védekezésben nem tudtuk megvalósítani a megbeszélteket,és a második félidőre sajnos elfogytunk.A két sérültünknek mielőbbi felépülést kívánok!