Meccsösszefoglaló: 2019.04.10. PTE-ÁOK Petőfi SE – Harkány SE

0
138

Megyei Férfi Kézilabda Bajnokság
PTE-ÁOK Petőfi SE  –  Harkány SE
2019.04.10.
20:00
Egyetemi Sportcsarnok TTK

 

Végeredmény: 30 – 28   ( 20 – 12 )

Szerdán este 20:00-kor, Petőfis fiaink léptek pályára, hogy megküzdjenek, a Harkány SE gárdájával.
Az összecsapásnak szintén, a TTK Sportcsarnoka adott otthont.
Fiaink ismét csere nélkül várták ellenfeleiket. A vizsga időszak előtt állva, hiányosan és koncentrálatlan játékban még is csapatunk bizonyult húzóerőnek az első félidőben, a tapasztaltabb Harkánnyal szemben. Gyors lerohanás gólokból és jól helyezkedve már az első félidőben jelentős előnyre tettünk szert, így 20:12-vel fordultunk a második játékrészre. A pihenő során, játékosaink túlzottan elbízták magukat és belekényelmesedve a meccsbe, teljesen szétesett a csapatjáték. A mérkőzést kezdve fáradtnak tűnő vendégcsapat, erőtlennek bizonyult, viszont egy kis taktikai eszmecsere után, fellendülő játékukkal és kiegyensúlyozott csapatmunkával az 50. percig behozták lemaradásukat. Ezek után Fiaink erőt vettek magukon és 1 kiharcolt hetes után, még 2 eredményes indulócselt is megejtettek az utolsó percekben, így ennek köszönhetően már nem volt ideje ellenfelünknek behozni a különbséget, így hiába dobtak még 2 gólt a kapunkba, az már csak szépítette az eredményt. Végül 30:28-ra nyert, a Petőfi Se együttese.

 PTE-ÁOK PETŐFI SE, játékosai:
Arnold Steffen Jan: –
Nink Marius: 12
Schwake Ruben: (K)
Lőrincz Kristóf: 1
Kroll Marcel: 2
Nagy Patrik: 7
Schulte Tim: 1
Hegedűs Péter: 3
Weingartner Max: 1
Victor Matus: –
Dávid Zsolt: 3

Harkány SE, játékosai:
Dr. Csordos Csaba: –
Bárdos Sándor: –
Király Zsolt: 2
Miklós Zsolt: 1
Sipos Mihály: 1
Szedlák Balázs: 1
Horváth Tamás: 4
Tamás Gábor: 9
Tóth Attila: 6
Müller László: 2
Hegyháti Attila: 1
Bachmann Tamás: 1

Nagy Patrik, a PTE-ÁOK Petőfi SE csapatkapitánya:
A szezon talán legjobb félidejét produkáltuk. Összehangoltan működött a védekezés és támadásban is rendre ziccerekig játszottunk. A folytatásban kicsit megtorpantunk,a Harkány egészen más arcát mutatta. Így a vége szoros lett de örülök, hogy itthon tartottuk a 2 pontot.

Molnár Antal, a Harkány SE edzője:
Az első félidőben meglepte csapatunkat  egyetemista ellenfelünk, nem találtuk az ellenszerét a játékuknak. Jelentős előnyre tettek szert. A második félidőben orvosoltuk a hibáinkat, ez sajnos nem lett elég a győzelemhez.