Meccsösszefoglaló: 2019.04.13. PTE-ÁOK Petőfi SE – Komlói NKE

0
270

Megye Női Kézilabda Bajnokság
PTE-ÁOK Petőfi SE  –  Komlói NKE
2019.04.13.
Egyetemi Csarnok TTK

 

Végeredmény: 27 – 32  ( 12-15 )

Vasárnap délután, 17:00-kor női kézilabda csapatunk, hazai pályán fogadta ellenfelét, a Szentlőrinc Se csapatát. Az összecsapásnak, most is a TTK Sportcsarnoka adott otthont.

Erre a mérkőzésre lányaink ugyan olyan felállással érkeztek, mint a legutóbbi Kozármisleny elleni küzdelemre. Csere és kapus nélkül, viszont most fejben is kimerülten, hiszen épp a vizsgaidőszak előtti nagy tanulásban vannak, és ez igen csak kimeríti őket a koncentrálásban, ami most meg is látszott a pályán. A játék során kiegyensúlyozott védekezést és szépen megjátszott figurákat láthattunk, ami az első félidő 25. percéig elég is volt arra, hogy a rutinosabb és erősebb ellenfeleikkel szemben, 1 gólos előnynél időt kérjenek, hogy átbeszéljék a taktikákat. Viszont a pályára visszatérve, úgy tűnt ez a 2 perc, a Komló csapatának kedvezett, így hamar 4 gólt hajítottak a hálónkba, ezzel 3 gólos hátránnyal 12:15-el fordultak a második félidőre.
A pihenő után, a csapat koncentrációja elfáradt és teljesen szétesett, szép lassan pedig a kapkodásban, kezdtek fizikálisan is elfáradni, így nem tudták felvenni az iramot, a vendég gárdával szemben. Ezzel a hátralévő időben a maradék erejükkel kitartó küzdelmet játszottak, egészen a meccs végéig, amit 27:32-re nyert a Komló csapata.

PTE-ÁOK PETŐFI SE, játékosai:
Csordás Anna: 6
Knapp Eszter: 12
Szabó Fanni: 3
Simon Eszter Lili: K
Lukács Tünde: 1
Kormos Edina: 1
Kondákor Karolina: 2

 

Komlói NKE, játékosai:
Nyitrai Alexandra: 5
Jánosa Kitti: 5
Drüszler Nikolett: 6
Török Márta: 8
Kálmán Renáta: –
Péter Szabó Lívia: 3
Schild Eszter: –
Lenge Petra: 2
Pitz Petra: 3
Andrika Petra: –

Csordás Anna, a PTE-ÁOK PETŐFI SE, csapatkapitánya:
Nem úgy sikerült a mérkőzés ahogy szerettük volna.Sajnos elfáradtunk fejben, csere hiányában nem volt, aki új lendületet hozzon a játékba. Köszönjük Esztinek, hogy vállalta a kapus szerepet!

Péter Szabó Lívia, a Komlói NKE edzője:
Mindig szoros meccsre készülünk a Petőfi csapata ellen. Általában hazai pályán könnyebben tudjuk megvalósítani az elképzeléseinket. Most ez idegenben is sikerült, annak ellenére hogy jó pár hiányzónk volt.Úgy gondolom, hogy igazi csapatjáték és öröm kézilabda volt részünkről.Ez segített minket a győzelemhez.