Meccsösszefoglaló: 2019.05.04. Kozármisleny III – PTE-ÁOK Petőfi SE

0
492

Megye Női Kézilabda Bajnokság
Alsóház, Rájátszás
Kozármisleny III  –  PTE-ÁOK  Petőfi SE
2019.05.04.

Végeredmény:  20  –  25    ( 11 – 8 )

Szombat késő délután női kézilabda csapatunk Kozármislenybe utazott, hogy megküzdjön, a helyi csapattal. Az összecsapásnak, a Kozármisleny Városi Sportcsarnoka adott otthont, 18:00-ás kezdéssel.

Erre a mérkőzésre is, lányaik csere és kapus nélkül utaztak. A játék során pedig hátrányunk tovább fokozódott, hogy az első félidőben egy mezőnyjátékosunk sérülést szenvedett, így jelentős fizikai és eredménybeli különbséggel, 11:8-as félidei eredménnyel rugaszkodtunk neki a második félidőnek.
A szünetben pár lélekemelő és technikai tanács jót tett a játékosoknak, így reményekkel telve álltak fel a pályára, a nehézségek ellenére. Összeszedettek és kiegyensúlyozottak voltak, az emberhátrány ellenére is.
A 45. percre, sikerült leküzdeniük, az első félidőben szerzett eredménybeli különbségüket. Szerencsétlenségünk mellett a szerencsénk az volt, hogy ellenfeleink 1 cserével elfáradtak a második játékrészre, így ezt kihasználva csapatunk érvényesíteni tudta az edzéseken gyakorolt figurákat és szép megmozdulásokat, ezzel a csapatmunkával és kitartó küzdelemmel végül előnyt kovácsolva a sípszóig, 20:25-re nyertük, a mérkőzést.

PTE-ÁOK Petőfi SE:
Csordás Anna: 5
Szabó Fanni: 3
Kormos Edina: 4
Kondákor Karolina: 1
Devecseri Gertrúd: 6
Jáni Fanni: 6
Simon Eszter Lili:

 

Kozármisleny III:
Szalay Bernadett: 4
Bárány Bernadett: 4
Körösztúri Szilvia: 3
Kiss Zsófia: 1
Keményfi Dorottya: 4
Almásiné Gerényi Brigitta: 1
Erb Edina: 3
Tóth Szilvia:

 

Csordás Anna, a PTE-ÁOK Petőfi SE csapatkapitánya:
Azt gondolom büszkék lehetünk erre a mérkőzésre. Egy teljes félidőt játszottunk emberhátrányban egy sajnálatos sérülés miatt,de egy percig sem adtuk fel. Nagyot küzdött a csapat, ennek meg is lett az eredménye.

Körösztúri Szilvia, a Kozármisleny III edzője:
Gratulálok az ellenfélnek minden tiszteletem a játékosoké.