Meccsösszefoglaló: 2019.09.29. II. Őszi Bozsik U7-U9 fesztivál

0
234

II.Őszi  U7-U9  Bozsik Fesztivál
                                                       2019.09.29.                                                           Vasárnap
  PMFC Stadion

U7-es és U9-es csapatunk folytatta szereplését a Bozsik Tornán. Változatos , kreatív feladatokban volt része a csapatainknak.A srácok ismét helytálltak, edzőik nagy megelégedésére. Örömmel várjuk a folytatást, az új kihívásokra.
A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

 

Tóth Gergely, az U9-es csapat edzője:
Az srácok jól szerepeltek, összességében eredményesek voltak! 4 kispályás mérkőzést vívtak meg, valamint részt vettek két, több kapus feladat elvégzésben is. Többségeben győztesen jöttek le a pályáról, de nekünk – és nekem új edzőként – a legfontosabb az volt, hogy látjuk miben kell meg fejlődnünk , mit kell gyakorolni a jövőben egyénileg, és mit csapat szinten. Nem utolsó szempont, hogy a fiúk nagyon jól érezték magukat, ehhez társult egy-egy nagyszerű egyéni teljesítmény is.

Csilits Richárd, az  U7-es csapat edzője:
A mai nap nem csak a labdarúgáson, mint játékon volt a hangsúly hanem különböző ügyességi feladatokon kellett jó teljesítményt nyújtani a kis U-7-es korosztályomnak. Minden feladatot egyből megértettünk, próbáltunk a tőlünk telhető legjobb teljesítményt nyújtani és ez maradéktalanul sikerült is. Minden feladatot örömmel és nagy alázattal hajtottunk végre. Ha gólt is kaptunk, amire nem sok példa volt akkor sem csüggedtünk hanem hajtottunk tovább, hogy kijavítsuk azt. Örömmel töltött el hogy végig csak mosolyt láttam a fiúk arcán.