Meccsösszefoglaló: 2019.09.29. Zalaegerszegi KTE – Petőfi SE

0
263

Leány Junior Regionális Bajnokság
2019.09.29.
Vasárnap
Zalaegerszegi KTE  –  Petőfi SE

Végeredmény: 100 – 54   (25-12, 27-15, 21-12, 27-15 )

Leány junior csapatunk Zalaegerszegen kezdte meg szereplését a Regionális Bajnokság Alapszakaszában. Lányaink  nagyon meg voltak illetődve, amit rutinos ellenfelünk azonnal kihasznált, és eladott labdáinkból könnyű kosarakat szereztek.A mérkőzésen voltak időszakok amikor összeállt a védekezésünk, és igen szép labdákat szereztünk, ha kellett vetődve azért. A Petőfis lányok egy percig nem adták fel, és a sok hiba ellenére az utolsó percig küzdöttek csapatukért. Ez a hozzáállás példaértékű, és ha kevesebb hibával és nagyobb hittel játszunk akkor nagyot fogunk előre lépni.

 

 

Petőfi SE:
Ádám Emma: –
Boros Judit Nikolett: –
Bosnyák Nárcisz: –
Martin Viktória: –
Hajgató Regina: 20/3
Bíró Borbála: 2
Vajdics Virág: 6
Lacza Virág: 10
Tóth Réka: 6
Vajdics Petra: 2
Bükösdi Maja: 8
Czifra Laura: –

Zalaegerszegi KTE:

Kocsárdi Emese: –
Gombkötő Lili: 12/6
Böcskei Réka: 5
Markó Vivien: 20
Horváth Fruzsina: 22
Szabó Kinga: 10
Rékli Bíbor: –
Horváth Fanni: 29
Besenyei  Lili : 2
Csarankó Dorottya: –

 

Kiefer Csilla, a Petőfi SE edzője:
Ebben a bajnokságban, ilyen erős ellenfelekkel fogunk szembenézni, akik évek óta együtt dolgoznak és versenyeznek. Csapatunk nagyon fiatal  ebben a mezőnyben és kevés  meccsrutinnal rendelkezik. A lányoktól agresszív védekezést kértem, és ezt időszakonként meg is oldották.A legapróbb pozitiv megmozdulásnak is örültem, hiszen ezekre lehet építeni lépésről lépésre.Minden játékosom pályára lépett, és egytől egyig odatették magukat. Hibáinkból tanulva készülünk a következő mérkőzésre.

Rózsás Gábor,a Zalaegerszegi KTE edzője:
Fontos volt, hogy jól kezdjük a mérkőzést és ne aludjunk bele a vasárnapi matiné időszakba. A lányok betartották az utasításokat, agresszíven és fegyelmezetten kosárlabdáztak az első másodpercektől, ami alapvetően meghatározta a találkozó egészét és magabiztos győzelemhez vezetett.