Meccsösszefoglaló: 2019.11.09 V. Őszi Bozsik Torna U11-U13

0
910

V.  U11-U13 Őszi Bozsik Torna
2019.11.09.
Szombat
PMFC Stadion

Az utolsó őszi forduló került megrendezésre az U11-U13-s csapatok számára. A Petőfis fiúk játéka mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb lett. Dicséret illeti a srácokat, hogy a nehéz helyzetekből is fel tudtak állni. Ilyenkor lehet a legtöbbet fejlődni.

A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-től hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Tóth Gergely, az U11 – U13 edzője:
A tornán három alkalommal – a PVSK, Komló és a Sportolda fiataljaival – mérkőztünk meg. A játéknap során fokozatosan javuló játékkal és önbizalommal játszottak a fiúk. Ez fontos hiszen az első vesztett meccs után “rendet kellett tenni a fejekben”. A második mérkőzésen kiegyenlített játékot játszottunk, míg az utolsón végig dominált a csapat, sajnos a győzelem azonban elmaradt. Mint minden alkalommal, most szeretném hozzátenni hogy az eredmény másodlagos. A fiúk folyamatosan fejlődnek és bizony erős ellenfelek ellen lehet a legjobban fejlődni!