Meccsösszefoglaló: 4. Tavaszi U11 – U13 Bozsik Torna

0
508

4.Tavaszi U11-U13  BOZSIK  TORNA
2019.05.12

 

 A Bozsik Torna 4.tavaszi fordulójának ismét a PMFC stadion adott otthont. Kellemetlen , hűvös idő fogadta a megjelent 4 csapatot. U11-es  játékosaink 3 mérkőzést játszottak.Jó felfogásban, csapatként küzdöttek minden meccsen. Olyan technikai  feladatokat is megoldottak a srácok, amit eddig nem látott tőlük Bánhegyi edző, természetesen ezzel nagy örömet okoztak mesterüknek.
A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Eredmények:
Székelyhidi SE  –  Petőfi SE    0 : 0
Sportolda  –  Petőfi SE    2 : 2
PEAC  –  Petőfi SE   0 : 5

 

Bánhegyi Zsolt, a Petőfi SE edzője:
Összességében elégedett vagyok azzal a teljesítménnyel amit nyújtottak a fiúk. Minden mérkőzésen láttam, hogy nyerni akarnak.Külön öröm volt számomra, hogy tudatos és kombinatív játékot is villantottak a srácok. Amit edzéseken gyakoroltunk, azokat sorra megvalósították a gyerekek a mérkőzéseken. Amiben fejlődnünk kell, az mindenképpen az agresszivitás a labdaszerzéseknél, és a több mozgással, több futással való játék.