Meccsösszefoglaló: 5. Tavaszi Bozsik Forduló U7 – U9

0
841

5. Tavaszi  U7-U9 Bozsik Torna
2019.05.19.
Vasárnap

U7-es csapatunk nagyszerűen szerepelt a Bozsik torna 5. fordulójában. Öt mérkőzést játszottak a gyerekek, és minden meccsüket meg is nyerték! Nem csak eredményesek voltak a fiúk , hanem játéktudásban is felülkerekedtek ellenfeleiken.Öröm volt nézni ötletes támadójátékukat, tudatos helyzetfelismeréseiket.Bánhegyi edzőnek minden oka megvolt, hogy büszke lehessen csapatára.
A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Eredmények:
Petőfi SE  :  Törp Picurok     3 – 1
Petőfi SE  :  PVSK     6  –  2
Petőfi SE  :  PEAC     5   –  1
Petőfi SE  :  PMFC     6  –  2
Petőfi SE  :  Komlói Bányász   5  –  2

Bánhegyi Zsolt,a Petőfi SE edzője:
Az eddigi Bozsik fordulókhoz képest, most játszottak a legjobban a fiúk. Támadásban és védekezésben is tudatosan alkalmazták a srácok az edzéseken gyakoroltakat.Nagy boldogság ezt visszalátni a mérkőzéseken. A 2:1-es szituációkat rendre szépen játszották meg, amit szintén sokat gyakoroltunk.Vitte a szívük a fiúkat, akaratban és összetartásban is felülmúltuk ellenfeleinket.Nagyon örülök ennek a fantasztikus teljesítménynek.