Meccsösszefoglaló: 5. Tavaszi Bozsik Torna U11 – U13

0
818

U11 – U13  Tavaszi Bozsik Torna
5. Forduló
2019.05.26.

 

U11-es csapatunk nekivágott  a Bozsik Torna 5. Tavaszi Fordulójának vasárnap. Nagyon sikeres szereplést tudhatnak maguk mögött a fiúk ismét! Három mérkőzést játszottunk, és mind a hármat meg is nyertük. Fegyelmezett, taktikus játékkal, helyenként szép megoldásokkal győztük le ellenfeleinket.
A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Eredmények:

Petőfi SE – Székelyhidi SE     4 : 2

Petőfi SE – PMFC   2 : 1

Petőfi SE – PEAC   5 : 2

Bánhegyi Zsolt, a PTE-ÁOK Petőfi SE edzője:
Örömöm határtalan, nagyon büszke vagyok a játékosaimra! Két éve dolgozunk együtt és most eljutottunk oda hogy minden mérkőzésünket megnyertük. Edzésről edzésre tanulunk és fejlődünk töretlenül , ami meg is mutatkozik versenyhelyzetben. Szívet melengető azt látni, hogy meccseken alkalmazzák a fiúk az edzéseken gyakoroltakat.Bízom benne , hogy a srácok hozzáállása és kiváló edzésmunkája megmarad, és a jövőben is sok siker vár ránk.