Meccsösszefoglaló: Bozsik Torna U7-U9

0
320

 I.Őszi  U7-U9  Bozsik Fesztivál
2019.09.15. Vasárnap
PMFC Stadion

 

U7-es és U9-es csapatunk megkezdte szereplését a Bozsik Tornán. Mint megszoktuk csapatainktól, nagyon lelkesen és kiváló küzdőszellemben kezdték a mérkőzéseiket. U7-es csapatunk 3-3 ellen játszottak.A tavalyi évhez képest sokat fejlődtek, öröm volt látni a fejlődésüket. U9-es csapatunk többféle játéklehetőséggel ismerkedhetett meg ezen a napon.Elsőként hagyományos játékot játszottak 2 kapura. A második játék érdekes volt, ez a FUNINHO nevet kapta. Érdekessége, hogy 4 kapura fociztak a gyerekek. A harmadik játékrészben igazi különlegesség várta a srácokat. Minden kapu mögött volt egy lámpa amit az edző vagy a koordinátor irányított. Amelyik kéken világított, arra lehetett gólt lőni, amelyik pirosan, arra nem. Összességében nagyon jó hangulatú, és  kreatív foci jellemezte ezt a szép vasárnapot.

A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Csilits Richárd a Petőfi SE U7-es csapatának edzője:
Nagy örömöt okoztak a srácok szép játékukkal, dicséret illeti őket.

Gerstweiler Dániel a Petőfi SE U7-es csapatának edzője:
Büszke lehettem ismét a tanítványaimra. Jó hozzáállással nagy örömmel fociztak a fiúk. Az új játékelemekkel is hamar megbarátkoztak, kreatívan oldották meg az új feladatokat.