Meccsösszefoglaló: Bozsik Torna U7 – U9

0
980

3. Tavaszi Bozsik Torna  U7 – U9
2019. 05.05.
Szerda

U7-es csapatunk újabb szép sikert ért el a szerdai Bozsik Torna utolsó fordulójában. A fiúk minden mérkőzésüket megnyerték, ezzel 100%-os teljesítmény nyújtottak ismét.Támadó játékunk ötletes és látványos volt, ez meg is látszik az eredményeken. Védekezésünk is stabil volt, jól működött a csapatszellem. Dicséret illeti a játékosokat ezért a nagyszerű teljesítményért.
A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Eredmények:

Petőfi SE  :  PMFC    5 – 4

Petőfi SE  :  Törp Picurok  A     5 – 1

Petőfi SE  :  PVSK    6 – 2

Petőfi SE  :  Törp Picurok  B     5 – 1

Petőfi SE  :  PEAC    6 – 2

 

Bánhegyi Zsolt, a Petőfi SE edzője:
Nagyon örülök a sikereknek, főleg annak ahogyan elértük. Hétről-hétre jól teljesítettek a srácok, ami köszönhető a fegyelmezett edzésmunkájuknak és a példás hozzáállásuknak.Látványos szép játékkal fejeztük be a Bozsik Torna mérkőzéseit. Bízom benne hogy az U9-es korosztályban is szép sikereket fogunk elérni, addig is szép nyarat kívánok a fiúknak.