Meccsösszefoglaló: III. Őszi Bozsik Torna U7 – U9

0
315

            

 

Vasárnap folytatódott az Őszi Bozsik  Torna az U7-es és az U9-es csapataink  részvételével.Ismét sokat tanultak a gyerekek, és sikerekben sem volt hiány.

A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

 

Csilits Richárd, az  U7-es csapat edzője:
A torna kicsit nehézkesen indult számunkra. Bár ez nem azt jelenti hogy rosszul kezdtünk, csak nem azt a jó teljesítményt hozták a fiúk amit megszoktam tőlük. De szerencsére hamar átestünk a ‘holtponton’ és a szokásos örömfocit láttam a fiúk arcán, ami kiemelkedő teljesítménnyel társult. Amit még tökéletesíteni szeretnénk a fiúkkal az a célba lövés, mert néha a kapu mellé gurult az a “golyó”… 😀Tóth Gergely, az U9-es csapat edzője:
A legutóbbi Bozsik kupán a 4 kapus játék nehezebben ment a srácoknak ezért ehhez hasonló feladatokat gyakoroltattunk velük. Én úgy láttam, hogy ennek meg is lett az eredménye. A fiúk határozottak voltak és egyre többször választottak jó megoldást a pályán, sőt, a nehezebb ellenfelek ellen sem illetődtek meg. Minden játékosommal meg voltam elégedve, egyenletes teljesítményt láttam, ez volt számomra a legpozitívabb.