Meccsösszefoglaló:2019.03.31 Leány Kadett Regionális Bajnokság 3. forduló

0
188

U16 Nemzeti Leány Regionális Kadett Bajnokság
3. Forduló
2019.03.31. vasárnap
POTE Csarnok

A Petőfi  és Fia Sportegyesület rendezte a leány kadett regionális bajnokság 3. fordulóját a POTE csarnokban.Az első mérkőzést a PVSK C csapatával játszották a lányok, és magabiztos szép játékkal meg is nyerték.

Petőfi SE  – PVSK C     80 – 55   ( 26-11, 18-20, 24-11, 12-13 )

Petőfi SE játékosai:
Rácz Zsófia: –
Zoltai Fanni: 2
Martin Viktória: 14
Rozmer Inez: 2
Vajdics Petra: 13
Bosnyák Nárcisz: –
Ádám Emma: 2
Glöckler Éva: –
Husznai Mirjám: 13
Boros Judit Nikolett: 2
Vajdics Virág: 26
Czifra Laura: 6

Kiefer Csilla, a Petőfi SE edzője:
Ismét hasznos mérkőzést játszottunk a PVSK  szimpatikus csapata ellen.Csapatunk egységes volt, kezdünk összekovácsolódni. Támadó játékunkban még mindig sok ziccert hibáztunk, a védekezésben sokkal agresszívabban kell jelen lennünk.

Bekk Zsanett, a PVSK C edzője:
Az év  legjobb két mérkőzését játszottuk. Az eredmény nem feltétlenül mutatja, de nagyot harcoltak végre a lányok, és ebből rengeteg szép kosarunk volt! Sokat fejlődtünk az utóbbi időben, örülök hogy meg tudtunk mutatni valamit.

 

Második mérkőzésünket a Mágusok csapata ellen játszottuk. A győzelmük nem volt kérdéses, bár a jegyzőkönyvbe más eredmény került , egyéb okok miatt. Számunkra nagyon hasznos találkozó volt, mert többek között gyakorolhattunk egy olyan védekezés ellen is amire nem készültünk.

Mágusok  –  Petőfi SE     0  –  20

Petőfi SE játékosai:
Rácz Zsófia: –
Zoltai Fanni: –
Martin Viktória: –
Rozmer Inez: 2
Vajdics Petra: 10
Bosnyák Nárcisz: –
Ádám Emma: –
Glöckler Éva: –
Husznai Mirjám: 18
Boros Judit Nikolett: 15/9
Vajdics Virág: 8
Czifra  Laura: 1

Kiefer Csilla, a Petőfi SE edzője:
Nem szóltam a lányoknak a kialakult helyzetről, azt akartam, hogy a saját játékunkra koncentráljanak. Ezt időszakonként meg is oldottuk mind védekezésben , mind támadásban.Születtek látványos távoli kosarak, és befutásokból szép gólokat szereztünk.Sok munka vár ránk az elkövetkező időszakban, és ha marad az egységünk, a jó csapatszellemünk, akkor előre tudunk lépni.

Romanek Péter, a Mágusok edzője:
Az edzéseken megbeszéltek szerint kezdtük az első mérkőzésünket. A félidőre sikerült is egy 10 pontos előnyt szereznünk, aztán az ellenfél át állt egy olyan védekezésre amire mi nem tudtunk érdemben válaszolni, illetve fejben teljesen szétestünk így a végjáték már a Gyakorlóé volt. A második meccsre rendeztük a fejekben a hibákat és sikerült egy magabiztos győzelmet aratnunk. Ezúton szeretném megköszönni azoknak a játékosoknak akik betegen is eljöttek, illetve a szülőknek akik elkísértek minket és szurkoltak a csapatnak.