Meccsösszefoglaló: PEAC II – PTE-ÁOK Petőfi SE

0
155

Megyei Férfi Kosárlabda Bajnokság
PEAC II   –   PTE-ÁOK Petőfi SE
2020.02.05.

 

Végeredmény:  64  –  50    (17-9,16-13,13-17,18-11)

 

PTE-ÁOK Petőfi SE:
Babic Ruben: 5/3
Fazekas Fülöp: 5
Haddad Aus: –
Igbe Ryan Osaze: 4
Lehmbacker Tim: 19/6
Marosvölgyi György: 2
Nagy Ákos: 3/3
Radnai Mihály: 4
Sulyok Gergő: 2
Varga Ákos: 6/3

PEAC II:
Árok Attila: –
Cselik Bence: –
Czéh Gábor: 2
Egri Zoltán: 11/9
Győr Marcell: 11
Kárpáti Balázs: 21/6
Lendvai Péter: 1
Marton Balázs: 10/6
Schmidt Attila: –
Thán Csaba: 6

Poronyi Péter, a PTE-ÁOK Petőfi SE edzője:
A vizsgaidőszak után első meccsre kevés edzés után kellett kiállnunk, de szinte teljes volt a létszám. Az első negyed gyengén sikerült, főleg támadásban, így nagy előnyt adtunk az ellenfélnek, amit félidőig nem tudtunk csökkenteni.
A harmadik negyedben szorossá tudtuk tenni a meccset, de a végére elfáradtunk, és sima vereséget szenvedtünk. A védekezés és a hozzáállás rendben volt az egész meccsen, a támadójáték gyengébb volt, de a második félidőre feljavult. Voltak biztató jelek, innen kellene tovább javulnunk.

Cselik Bence, a PEAC II edzője:
Jó iramban, kiváló ritmusban kezdtük a mérkőzést, nagyon jól és precízen végrehajtott védekezési szisztémával, amit a második játékrészben folytatni tudtunk. Néhol döcögő támadójáték mellett a védekezésünk rendben volt, végig irányítottuk a mérkőzést. A harmadik negyedben volt egy minimális holt pontunk, de egy újabb koncentrált 4 perccel végleg eldöntöttük a mérkőzést. Nagyon örülök, hogy az összes játékosunk bőven kaphatott játékperceket.
Az elmúlt hetekben a szakmai stáb NB1-es háttérrel tudott dolgozni az edzéseken, ami nagyon jót tett a csapatnak (és ez úton is köszönünk). Reményeink szerint tovább tudjuk folytatni a munkát és beépíteni a bajnokság 2. körére.