Meccsösszefoglaló: U7 REGIONÁLIS KUPA

0
877

U7  REGIONÁLIS KUPA

 

Regionális kupán vett részt U7-es csapatunk, ahol 8 csapat mérte össze tudását a PMFC stadionban. A résztvevők: PMFC, Szigetvár, Sellye, Komló, Pvsk, Sportolda, Szentlőrinc és a Petőfi SE. A gyerekek 7 mérkőzést játszottak, ahol minden ellenfél ellen győzelmet arattak. Ez az eredmény azt mutatja, hogy a Bozsik tornákon kívül, megyei szinten is eredményes tud lenni a legkisebb korosztályunk.
A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Gerstweiler Dániel, Petőfi SE edzője:
Nagyon boldog vagyok , hogy tanítványaim ismét 100%-os teljesítményt nyújtottak.Minden mérkőzésen  kitettek magukért a srácok, nagyszerűen futballoztak.Öröm volt nézni  a kreatív megoldásokat támadásban, és a lelkes védekezést.Gratulálok a fiúknak, és remélem, hogy e kiváló teljesítmény fényében kezdhetjük a következő szezont. Élményekben gazdag és vidám nyári szünetet kívánok a gyerekeknek 😀