Meccsösszefoglaló: U9 és U13 Futsal Torna

0
702

 

Az első futsal tornára került sor U9-es és U13-as  csapatainknak január 11.-én szombaton és 12.-én vasárnap. Tartalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött a fiúk és edzőik.

A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-től hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Csilits Richárd, az U9-es csapat edzője:
A hétvégén 01.11.-én szombaton megrendezésre került az idei első és második futsal mérkőzése az U-9 és korcsoportnak. Az edzési feltételeknek köszönhetően az első mérkőzésen a pálya méretei kissé megzavartak minket. De a fiúk nem adták fel és az alázatos munka meg is hozta gyümölcsét, mert az edzéséken tanultakat alkalmazva pár passzal már át is játszották az ellenfelet és szép gólokat láthattunk. A második mérkőzés előtt volt pihenőnk, mialatt a fejekben rendeztük a néha kialakult kavalkádot. Újult erővel és most már a pálya méreteihez jól alkalmazkodva a fiúk megmutatták milyen az igazi foci. A pályán látszódott a fegyelmezettség, egymás segítése és a csapatmunka. Nagyon sok szép egyéni megmozdulást láthattunk a fiúktól, de mivel csapatjáték a foci, az önzetlen gólpasszok is fontosak voltak a cél eléréséhez. A következő megmérettetésnek pedig újult erővel indulunk majd neki.

Gerstweiler Dániel, az U13-as csapat edzője:
Az első futsal tornára sokat készültünk, végre teremben és az általunk gyakorolt szabályok mellett mérkőzhettünk meg az ellenfeleinkkel. A két mérkőzés mérlege 1 győzelem és 1 vereség. Az eredmény nekem soha nem elsődleges, most is a játékot figyeltem, ami a második mérkőzésre sokat javult, így a PVSK csapatát magabiztosan sikerült legyőzni! Készülünk tovább, van még mit gyakorolni, de összességében elégedett vagyok a srácok teljesítményével!