2017.05.12. PÉNTEK, KOZÁRMISLENY-PETŐFI SE – PTE PEAC

0
505

2017.05.12. Péntek
FÉRFI NBII KOSÁRLABDA
KOZÁRMISLENY-PETŐFI SE – PTE-PEAC
20:00, Kozármisleny, Városi Sportcsarnok

NBII-es férfi kosárcsapatunk szezonbeli utolsó mérkőzésén a PTE-PEAC csapatát fogadja hazai pályán. Nagyon izgalmas mérkőzésnek ígérkezik a találkozó, gyertek, szurkoljatok a Kozármisleny-Petőfi SE-nek, vagy kövessétek élőben a honlapunkon!

Petőfi Áron, hazai vezetőedző nyilatkozata:
Ebben az évben egyszer sem sikerült helyi rangadón, se egyetemi, se NBII-es meccsen, győzedelmeskednünk a helyi rivális felett. Nyilván ezt egy presztízs meccsnek tekinti mindenki, mi is, ezért megpróbálunk a legjobban felkészülni a héten és a legjobban ott helytállni. Remélem, hogy sérülések és betegségek nem fogják hátráltatni a munkát. Eddig Horváth Balázs barátomék mind a háromszor győzedelmeskedtek, remélem, hogy itt az utolsó meccsen sikerül visszavágnunk és szép eredményekkel zárjuk a szezont.

Horváth Balázs, a PTE-PEAC edzőjének nyilatkozata:
Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, bárhol helyezkedik el a tabellán a két csapat ez a mérkőzés mindig nagy küzdelmet hoz. Ellenfelünknek már nincs esélye elérni az 1. vagy 2. hely valamelyikét, ezért talán felszabadultabb lesz a játékuk. Nagyon oda kell figyelnünk, hogy tudjunk nyerni, ami szükséges a céljaink eléréséhez, ami a 2. hely megszerzése. Jó mérkőzést kívánok az ellenfélnek, izgalmas csatában PEAC sikert várok.