Női futsal 10.15. PTE-ÁOK Petőfi SE – Viadukt SE

0
348

NŐI NBII FUTSAL
PTE-ÁOK PETŐFI SE – VIADUKT SE
2017.10.15. Vasárnap 15:30
Pécs, Széchenyi Csarnok

 

NBII-es női futsal csapatunk hazai pályán fogadja a Viadukt SE csapatát. Szurkoljunk együtt a Lányoknak, hajrá PTE-ÁOK Petőfi SE!Közel két hete Magyar Kupában alul maradtak a Pécsiek a Biatorbágy ellen. A lányok előtt a javítás lehetősége áll. A hazai gárda mestere felkészült a Pest megyeiek játékából és vegyük biztosra, hogy a visszavágás sikerülni fog és a Széchenyi csarnokból nem viszik el a pontokat a vendégek.

Gertweiller Dániel, hazai vezetőedző nyilatkozata:
Újra a csapatnál dolgozom, idő kell ahhoz, hogy egy ütő képes csapatot alkossunk. Egy hete is győzelmi célokkal utaztunk, ám nem sikerült nyerni. Eddig egy győzelem egy vereség a mérlegünk. Ugyanez a mérlege Viadukt SE-nek is. Hazai pályán mindenképpen be kell gyűjtenünk a 3 bajnoki pontot. Mondom azért is, mert több norvég játékossal erősödtünk.

Ferenci Anna, a Viadukt SE játékos-edzőjének nyilatkozata:
A magyar kupában nagy gólaránnyal nyertünk a Pécs ellen. Vasárnap biztos, hogy nem lesz gólzápor, de győzni utazunk Pécsre. Sajnos a kapusunk térdszalag szakadás miatt hosszabb ideig kiesik a játékból, de megpróbáljuk hasonló képességű játékossal pótolni.