OTP-Bank Bozsik program

0
961

Újra az U11-es korosztályé volt a főszerep!

04.29.-én, vasárnap újra fiatal focisták töltötték meg a városi széli, kovácstelepi sportcentrumot. Múlt héthez képest az változott, hogy most nem az U7, hanem az idősebb korosztály mérettette meg magát. Pécsen zajlottak az összecsapások, ahogy az már megszokottá vált az OTP-Bank Bozsik programot illetően, viszont itt némi változás fog beállni ezen a héten, 05.06.-n ugyanis Kozármisleny lesz a helyszín! Egyelőre maradjunk a múlt heti tornánál..  A, illetve B csoportra lett osztva az U11-es korosztály, viszont egyesületünk az eddig megszokottól eltérően most csak egy csoportban indult, mégpedig az erősebben. Kiváló klubok képviselői ellen összpontosították erejüket, ugyanis a fejlődés titka abban rejlik, hogy “jobbak”, összeszokottabb gárdák ellen kell játszani, ebben abszolút egyetértünk Bánhegyi Zsolt edzővel. A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a szombati tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

A Sportolda csapata ellen kezdték meg a szereplést kis játékosaink, 9 óra után pár perccel indult útjának a labda ezen a találkozón. Hölgyek ellen vették fel a versenyt fiaink, akiknek fizikai fölényük kiemelkedő volt, majd’ egy fejjel magasabb volt mindegyik játékosuk a mienknél. Ennek ellenére sikerült megszereznünk a vezetést egy parádés góllal. Cserelehetőségét kihasználta trénerünk a mérkőzés során és hiába volt kapusunk a helyén, megjegyezzük, végig a tornán nagyon jól védett. Az ellenfélnek mégis sikerült az egyenlítés, így 1-1 lett a mérkőzés vége.

További eredményeink:

Komló – Petőfi SE 1-0
Petőfi SE – PVSK 0-1
Petőfi SE – PEAC 3-4

A sportolás, versenyeztetés gyermekeket illetően abszolút nem az eredmények hajszolásáról szól. Persze, legyenek motiváltak, hajtsanak a győzelemért, gólokért, minden elvesztett labdáért, ezek nélkül felesleges is csinálni, de tisztában kellene lenni a képességeikkel és nem lenne szabad kiölni a gyermekekből a játék szeretetét sem (a fejlődés mellett persze)! Ezen dolgozik egész egyesületünk, a futsal szakosztályunk, élén Bánhegyi Zsolttal!

Különdíjasunk ezen a hétvégén nem véletlenül, csapatunk hálóőre lett, aki az összes mérkőzésen kiváló teljesítményt nyújtott és támasza volt társainak. Gratulálunk, Vas Sebestyén!

Ezen a héten találkozunk Kozármislenyben! Hajrá Petőfi SE!