U-11-es Bozsik Torna 2019.03.24.

0
371

 

U11-es csapatunk szerepelt vasárnap, a Bozsik torna tavaszi versenysorozatának, első  fordulójában. Az első mérkőzésen megilletődötten játszottak a fiúk, elmaradt a koncentráció. Ezután mérkőzésről mérkőzésre feljavult csapatunk, kiegyensúlyozottá vált a játékunk, szép megoldások születtek támadásban és védekezésben egyaránt.
A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

 

Eredmények:
Székelyhidi SE : Petőfi és Fia SE 1:0
PEAC : Petőfi és Fia SE 1 : 4
PMFC : Petőfi és Fia SE 1 : 1
Sportolda : Petőfi és Fia SE 2 : 2

Bánhegyi Zsolt, a Petőfi és Fia SE edzője:
Az első mérkőzésen ( Székelyhidi SE),nem játszottak jó felfogásban a srácok. Nem alkalmazták az edzésen gyakoroltakat, nem látszott a győzni akarás. A második mérkőzésen ( PMFC) , már mi irányítottuk a játékot és ha jobban kihasználjuk a helyzeteinket, nyerhettünk volna. A harmadik találkozót a PEAC csapatával játszottuk. Itt már felszabadultan, szép támadásokat vezényelve játszottunk. Átestünk a holt ponton, odatették magukat a fiúk. A negyedik meccset a Sportolda csapata ellen vívtuk. Ellenfelünk jól felkészült, remek futballt játszott.A meccs kiegyenlített volt, összeszedetten koncentráltan játszottunk. Megvoltak a párharcok mind védekezésben, mind támadásban. Összességében elmondhatom hogy ezen a tornán is sokat tapasztaltunk, hasznos volt minden mérkőzés. Meg kell tanulnunk, hogy az első pillanattól kezdve ott kell lenni fejben és szívben is! Gratulálok a fiúknak!