U-7-es Bozsik Torna 2019.03.31.

0
332

 

U 7-es csapatunk szerepelt  vasárnap a Bozsik Torna tavaszi versenysorozatának első fordulójában. Újabb szép sikert értek el a fiúk. Hat mérkőzést játszottak, ebből 4 győzelem, 1 döntetlen, és 1 vereség született.Minden egyes mérkőzésen motiváltan, sikerre éhesen játszottak a gyerekek.Bátran cseleztek, szép megoldásokkal örvendeztették meg edzőjüket, és a nézőket. Sok gól született, ez köszönhető  a nagyszerű csapatjátéknak, és a tűznek ami a srácok szívében lobogott.Ez a hozzáállás a jövőre nézve, nagy reményekre ad okot.

A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Eredmények:

Petőfi SE : Törp Picurok1  4 – 2
Petőfi SE : Komló             8 – 0
Petőfi SE : PEAC              1 – 1
Petőfi SE : Törp Picurok2  6 – 1
Petőfi SE : PMFC              1 – 2
Petőfi SE : Sportolda        7 – 2

Bánhegyi Zsolt, a Petőfi SE edzője:
Többet tudunk edzeni mint eddig, ez meg is látszik a csapaton, a srácok egyre jobban teljesítenek. Már a jövő szezonra készülünk, megyünk az U9-be. Nagyon jó látni a győzni akarást, a tüzet, ami a fiúkban van.Mindegyik mérkőzésen olyan teljesítményt nyújtottak amit elvártam Tőlük. Bátor támadójátékunkból sok ötletes gól született, nagyon jó volt az összjáték. A PMFC elleni meccsen minimális különbséggel kikaptunk, úgy hogy ezen a mérkőzésen sok helyzetünk volt, amit nem tudtunk értékesíteni.Nagyon elégedett vagyok azzal a hozzáállással, és harciassággal amit a fiúk mutattak. Ezt kell hogy megőrizzék a szívükben sokáig!