U 7-es Bozsik Torna 2019.04.14.

0
500

 

 

 

2. tavaszi U7-U9 Bozsik Torna
2019.04.14.
Pécs, Stadion utca 

Második fordulójához érkezett vasárnap a Bozsik Torna tavaszi versenysorozata.
U7-es csapatunk szenzációsan szerepelt ezen a hűvös  vasárnapon.Öt mérkőzést játszottak a fiúk, ebből négy győzelem, és egy döntetlen született. Lendületes, jó iramú játék volt jellemző csapatunkra mind az öt mérkőzésen.Nagyon szép megoldások születtek a támadójátékunkban. Szép passzokkal és sok góllal örvendeztették meg edzőjüket a gyerekek, visszaadva az edzésen tanultakat.
A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Eredmények:

Törp Picurok  :  Petőfi SE     2 –  4
PVSK  :  Petőfi SE               0  – 7
PEAC  :  Petőfi SE               2  –  2
PMFC  :  Petőfi SE               0  –  5
Sportolda  :  Petőfi SE         2  –  5

Bánhegyi Zsolt, a Petőfi SE edzője:
Az esős, hűvös idő ellenére nagy elszántsággal és alázattal mentek a fiúk minden mérkőzésen. Nagyon motiváltak, és koncentráltak voltak a srácok, ennek nagyon örültem. Amiket edzésen gyakoroltunk, mind visszaadták a gyerekek a meccseken. Jó volt látni hogy alkalmazzák az edzéseken tanultakat, és mindehhez egy győzni akaró mentalitás is társult.Nagyon büszke vagyok a csapatomra, öröm velük dolgozni! Gratulálok nekik ehhez a szép teljesítményhez.