U11-es Bozsik Torna 2019. 04.06.

0
288

 

 

U 11-es csapatunk  szombaton a Bozsik Torna 2. tavaszi fordulójában lépett pályára. Négy mérkőzést játszottak a fiúk. Csapatunk tartalékosan volt kénytelen helytállni ezen a tornán.Az első mérkőzésen nyertünk, a Székelyhidi SE ellen ekkor még  felül tudtunk kerekedni az ellenfelünk emberfölényén. A második és harmadik meccsre elfáradtak a fiúk, de még így is csak 1 góllal kaptunk ki.A negyedik meccsre összeszedték magukat a srácok, nagyot küzdöttek és sikerült  döntetlent elérni. Csak gratulálni lehet a gyerekeknek, mert felülkerekedtek a nehézségen és odatették magukat mindegyik mérkőzésen.
A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a vasárnapi tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

Eredmények:
Székelyhidi SE – Petőfi SE   0 – 1
Sportolda        – Petőfi SE   1 – 0
PMFC              – Petőfi SE   1 – 0
PEAC              – Petőfi SE   1 – 1

Gerstweiler Dániel , a Petőfi SE edzője:
A fiúk nagyon jó felfogásban játszottak, tetszett a hozzáállásuk minden mérkőzésen. Emberfölény ellen játszani négy meccset az nagy lelkierőt és elszántságot követel. Erőn felül teljesített csapatunk ebben a helyzetben, nagyon büszke vagyok a srácokra.