Újabb Bozsik torna

0
618

Újabb Bozsik tornán vettek részt U11-es játékosaink

A rossz időjárási körülmények ellenére meg lett tartva a 2018-as év második U13, illetve U11-es korosztályt megmozgató OTP Bank-Bozsik program tornája 04.07.-én, szombaton. Ahogy az már megszokhattuk, a PMFC Akadémia, azaz a pécsi kovácstelepi sportcentrum adott otthont az eseménynek. Ismételten 3 pályán zajlottak az események, párhuzamosan. A Petőfi SE fiatal játékosai az eddigi tornákkal ellentétben most a “B” csoportban nem indítottak csapatot, csak az “A”-ban, a tervezett négy mérkőzés helyett pedig csak hármat játszottak, bár ez az összes csapatra igaz volt. Az utolsó mérkőzését egyik csapat sem játszotta le, ennek két oka volt, az egyik a már 3-4 órája szemerkélő eső és rossz időjárási körülmények, a másik pedig az ezt követő program. Foglalt volt ugyanis a létesítmény, így a szervezőknek előrébb kellett hozniuk az eredményhirdetést. A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a szombati tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

PEAC-Petőfi SE: 5-0

Kezdésnek nem volt rossz a találkozó, kifejezetten jó ütemben ugrottak bele a mérkőzésbe a srácok. Viszonylag sokat kellett várni az első gólra, a Petőfi SE összeszedte a védekezését, támadásokat is sikerült felépíteniük, a büntetőterületig fel is vezették a labdát a fiúk, viszont gólszerzésig sajnos nem sikerült eljutnunk. A PEAC csapatának ellenben ez 5 alkalommal sikerült, így 5-0 lett az összecsapás végeredménye.

Komló-Petőfi SE 3-1

Elérkezett a második mérkőzés ideje, ekkor már volt egy meccs a fiúk lábában, a kilátogató szülők továbbra is hangosan, hatalmas elánnal buzdították labdarúgó gyermekeiket. Ugyanolyan jól kezdődött a Komló elleni összecsapás, mint az előző. A különbség az volt, hogy most a mi egyesületünk képviselőinek is sikerült a gólszerzés, bár a kapott gólok oldalán 3 található, így 3-1 lett a végeredmény.

Petőfi SE – PVSK: 0-4

Némi pihenő, szünet következett az előző mérkőzéshez képest. A vizes, latyakos pályához nincsenek hozzászokva játékosaink, akik teremben tartják edzéseiket, az a környezet a megszokott számukra. Eljött az utolsó előtti találkozó, szintén egy erős csapat ellen. A mi csapatunk sajnos nem rendelkezett sok cserével, ezalatt a mérkőzés alatt már némileg látszott a játékosokon a fáradtság. Egymás után érkeztek a gólok, a védekezésünk nem tudott kellően összeállni. Két kapus helyett a mai napon csak egy tudta vállalni a tornát, így rá hárult az, hogy végig koncentrálja a 3 mérkőzést.

Az eredményhirdetés során Kuti Levente, kiváló játékosunk részesült különdíjban. Gratulálunk!