Utolsó Bozsik az U11-esek számára!

0
415

Csak a füvön, de véget ért a szezon

Futsal szakágunk utánpótlása rendelkezik U11, U9, illetve U7-es korosztállyal. A legnagyobbak számára ezen a hétvégén zajlott le az utolsó megmérettetés, ami az OTP-Bank Bozsik programot illeti. A TÉGLACENTRUM KFT. 2018. január 1-jétől hivatalos partnere és támogatója lett a PTE-ÁOK Petőfi SE utánpótlás futsal szakosztályának, segítségükkel rendeztük meg a szombati tornát. Hosszútávú kapcsolat kiépítése a cél mindkét fél részéről, hogy a tehetséges kis focisták számára minden szükséges feltételt közösen biztosítsunk.

U11-es labdarúgóink a létszám gazdagság miatt két csapatot is tudtak indítani, három U9-es korosztályú játékosunk most megmutathatták tudásukat a nagyok körében, ők is velük versenyeztek. Egyik gárdánk az “A” csoportban szerepelt, míg másik a B-ben. Az eredmény, ahogy a Bozsik programoktól már megszokhattuk, most sem került lekönyvelésre. Ellenben minden résztvevő csokoládéban részesült, ahogy az lenni szokott, valamint különdíjban. A Petőfi SE játékosai közül Lamperth Marcell, illetve Kádár Zsolt részesült oklevélben a csoki mellé.

Jó volt hallgatni a pálya szélén, ahogy Bánhegyi Zsolt beszél, bánik a kicsikkel. “Hibák mindig lesznek. Azt szeretném látni, hogy mindent megteszel a győzelemért!” Ezzel sugallva, hogy nem az eredmény a lényeg, hanem a küzdés, a kitartás és a játék iránti szeretet, valamint tisztelet.

Május 19-én, szombaton legkisebbjeinkre újabb megmérettetés vár Kovácstelepen, a Bozsik-torna keretein belül! Szurkolunk!